Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Ο Κασσελάκης απέλυσε το επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Θεοχαρόπουλου.

Το έχουμε γράψει επανειλημμένως. Ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αναλάβει την κυβερνητική εξουσία, έδωσε πολιτική στέγη σε κάθε τυχάρπαστο στοιχείο και σε κάθε πολιτικό γυρολόγο. Ενας απ’ αυτούς είναι και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Οχι απλώς το πολιτικά ανύπαρκτο αυτό άτομο, βρήκε πολιτικό ρόλο, αλλά ο Τσίπρας τον έκανε και υπουργό Τουρισμού, τον Μάη του 2019.

Εδώ αξίζει να θυμηθούμε ποια ήταν τότε η αντίδραση ενός πρώην συντρόφου του. Του Θόδωρου Μαργαρίτη:

«Στο υπουργείο Τουρισμού τοποθετήθηκε κάποιος που αντιμετωπίζει την πολιτική ως τουρίστας. Τον Δεκέμβρη καταψηφίζει την κυβέρνηση στον προϋπολογισμό και δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και τον Μάιο ορκίζεται υπουργός της.
Από γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται σήμερα σε θέση υπουργού στην κυβέρνηση Τσίπρα. Πρόκειται για πράξεις που τραυματίζουν την έννοια της πολιτικής».

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Επειδή σήμερα, με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, διακόπηκε η έμμισθη σχέση που είχε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επόμενο είναι ότι από την στιγμή που σταμάτησε να σιτίζεται από το κομματικό ταμείο ο τύπος να ξεκινήσει πολεμική εναντίον της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *