Αμα έχεις θητεύσει στην ΟΝΝΕΔ, σου έχουν εξασφαλίσει 200.000 ευρώ αργομισθία και δημόσια εργασίας, όχι τον Πελετίδη θα “ειρωνευτείς”, αλλά μέχρι τα Γκούλαγκ μπορείς να θυμηθείς. Ετσι δεν είναι κ. Παπαχλιμίτσο;

Του Γ. Γ.

Εχει πάρει διαστάσεις τα όσα διημείφθησαν στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ και στον διάλογο που υπήρξε ανάμεσα στον δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη και τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο. (Ο δικός μας σχολιασμός βρίσκεται εδώ).

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, που θέλησε να ειρωνευτεί τον κομμουνιστή δήμαρχο με “ευφυολογήματα” του τύπου: «Θέλω σοβιέτ, δεν είμαι ικανοποιημένος. Θέλω κομισάριο. Θα ήθελα να έχω τον Χόνεκερ επικεφαλής του κράτους, για να πάει καλύτερα το πράγμα. Θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι. Θα τρέχαμε στα λιβάδια, ελεύθεροι», δεν είναι χθεσινός.

Οπως έχει αποδειχθεί ο “κυριος” Παπαχλιμίντζος ήταν επί εννέα (9) χρόνια μισθωτός μετακλητός υπάλληλος του Δήμου Γλυφάδας, -στην ουσία δηλαδή αργόμισθος- εισπράττοντας πάνω από 200.000 ευρώ!!

Οπως ανέφερε τότε ανάρτησή μας ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου πλήρωνε επί 9 χρόνια ανελλιπώς κι όχι βέβαια από την τσέπη του, αλλά με χρήματα των Γλυφαδιωτών, τον «παλιόφιλο» από την εποχή που ήταν φοιτητές στη ΝΟΜΙΚΗ και «ίδρωναν μαζί τις φανέλες» της ΟΝΝΕΔ, δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο, ως εργαζόμενο μετακλητό υπάλληλο στο Δήμο!!!”.

Είναι λογικό λοιπόν να έχουμε το σκηνικό που αναφέρει ο Δ. Κανελλόπουλος στο δημοσίευμα του: “Δηλαδή ο δήμαρχος του έλεγε ότι τις ανακαινίσεις πρέπει να τις κάνει το κράτος και όχι οι τράπεζες και ο Παπαχλιμίτζος του απαντούσε από το στούντιο αν τελικά θέλει ή δεν θέλει τα χρήματα των τραπεζών. Ο ένας έλεγε για τον καπιταλισμό και ο άλλος για τον Έριχ Χόνεκερ στην Ανατολική Γερμανία“.

Αμα έχεις θητεύσει στην ΟΝΝΕΔ, σου έχουν εξασφαλίσει 200.000 ευρώ αργομισθία και δημόσια εργασία μέχρι τα Γκούλαγκ μπορείς να θυμηθείς. Ετσι δεν είναι κ. Παπαχλιμίτσο;

2 απαντήσεις στο “Αμα έχεις θητεύσει στην ΟΝΝΕΔ, σου έχουν εξασφαλίσει 200.000 ευρώ αργομισθία και δημόσια εργασίας, όχι τον Πελετίδη θα “ειρωνευτείς”, αλλά μέχρι τα Γκούλαγκ μπορείς να θυμηθείς. Ετσι δεν είναι κ. Παπαχλιμίτσο;”

  1. Δεν αξίζει να σχολιάσω τον εξυπνακίστικο λόγο του δημοσιογράφους της ΕΡΤ.
    Δεν χρειάζεται να πω τίποτα για τον Δήμαρχο της Πάτρας. Όλοι γνωρίζουν το έργο και τις προσπάθειές του. Εξάλλου δεν έχει ανάγκη από καμιά αναγνώριση, κανένα ευχολόγιο. Εδώ θέλω να φέρω στη μνήμη μας λίγα από αυτά που μαθαίναμε στο σχολείο για την αρχαία Αθήνα και τη δημοκρατία της. Ο οποιοσδήποτε χορηγός παρέμενε αυστηρά μυστικός από τον λαό. Σε περίπτωση ανακοίνωσης της χορηγίας από αυτόν ή από οπουδήποτε, κρινόταν κατακριτέος από τους συμπολίτες του και χλευάζονταν από την πολιτεία και τον λαό της

  2. ….και αυτός ο Δήμαρχος μένει ακόμα στην Γλυφάδα ?…..δεν τον εξοστράκισαν οι δημότες ?……αλλά θα μου πεις “πότε ξύπνησε ο ελληνικός λαός ” ?….κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!!!…..γι΄ αυτό πήγε στο διάολο αυτή η χώρα φιλε μου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *