Πηγή: Πάνος Παπανικολάου – instagram
📌 Αρχίζουν να πετάγονται δήθεν σεμνά αλλά κουτοπόνηρα σαν τα σαλιγκάρια διάφοροι φιλισταίοι γυμνοσάλιαγκες της σοσιαλδημοκρατίας και της ρεφορμιστικής κοινοβΟλευτικής “αριστεράς” κλαψουρίζοντας το γνωστό τροπάρι “μα οι δυναμικές διαδιαδηλώσεις μπορεί να ενισχύσουν εκλογικά την δεξιά της Λεπέν. Δεν θυμάστε τι έγινε στις εκλογές του 1968 ; ”
📌 Ναι και μετά τον Μάη του ’68 ενισχύθηκε εκλογικά ο Ντε Γκωλ.
📌 Ναι και μετά το Πολυτεχνείο του ’73 πήρε πενηνταπέντε τακατό η ΝουΔουλοΧουντοΕΡΕ του Καραμανλή.
📌 Διότι εσείς ήσασταν και είστε ανίκανοι να εμπνεύσετε τις μάζες με την συναίνεσή σας, με τον συστημισμό σας, με τα μνημόνιά σας, με το ΝΑΤΟ σας, με την ΕΕ σας και με τα “κοστολογημένα προγράμματά” σας.
📌 Διότι εσείς είστε αυτοί που φαίνεστε στον κοσμάκη ίδια γεύση.
📌 Και τότε, και τώρα. Και εκεί, και εδώ.
📌 Αντί να κοιτάξετε την δική σας την καμπούρα την πάντα προσκυνημένη, σας φταίνε πάντα οι εξεγερμένοι.
📌 Όμως οι Εξεγέρσεις (στην Γαλλία το 1968, στην Ελλάδα το 1973) έγραψαν Ιστορία και πέτυχαν μακροπρόθεσμες κατακτήσεις χίλιες φορές πιο πολύ από ότι όλες μαζί οι αστικές εκλογές σας.
📌 Αν οι αστικές εκλογές σας αρκούσαν για να έρθει η Αλλαγή, θα ήταν παράνομες.


0 Comments