Λόγια, λόγια, λόγια…


«Το κεφάλαιο στάζει αίμα. Τσακίστε τους πλουτοκράτες δολοφόνους και τα κόμματα τους», έχει κύριο τίτλο σήμερα ο Ριζοσπάστης.
Και έχει δίκιο.
Το κεφάλαιο στάζει εργατικό αίμα.

Πώς όμως θα τσακίσει η εργατική τάξη τους πλουτοκράτες; Με ανούσιες πορείες και διαμαρτυρίες πάντα μέσα στα πλαίσια της αστικής νομιμότητας όμως κάνει το ΠΑΜΕ;

Μήπως αν δώσει στις εκλογές μερικούς βουλευτές παραπάνω στο ΚΚΕ;
Αστειότητες.

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ένα γεγονός που συνέβη το 2002. Τότε η 17 Νοέμβρη πήγε να τοποθετήσει βόμβα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας Hellas Flying Dolphins σαν μορφή διαμαρτυρίας για τον εργατικό μεσαίωνα που επιβάλλουν στα καράβια τους οι εφοπλιστές.
Το αποτέλεσμα γνωστό. Η βόμβα έσκασε στα χέρια του Σάββα Ξηρού και ο ίδιος τραυματίστηκε βαρύτατα από την έκρηξη της. Βρέθηκε στον Ευαγγελισμό όπου βασανίστηκε από μπάτσους, δικαστές και γιατρούς και μέχρι τώρα κουβαλάει βαριές ψυχικές και σωματικές βλάβες.

Για το κόμμα του Περισσού όμως, τέτοιες ενέργειες –όπως και η παραδειγματική εκτέλεση αιματορουφηχτών εφοπλιστών είναι «προβοκατόρικες», «αποπροσανατολίζουν το λαϊκό κίνημα» και άλλες τέτοιες παπαριές.

Οπότε τι μένει απ’ τα μεγάλα λόγια του Ριζοσπάστη; Ψηφίστε ΚΚΕ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *