Πάσχος Μανδραβέλης: Πρεσβευτής της αλητοδημοσιογραφίας

Καθημερινά οι πρεσβευτές της αλητοδημοσιογραφίας δίνουν ρεσιτάλ αθλιότητας σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Ένα απ’ τα πρώτα βιολιά σ’ αυτή την ορχήστρα που μόνιμα βαράει τον χαβά της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού και της παραπληροφόρησης του είναι το τσιράκι του Αλαφούζου, Πάσχος Μανδραβέλης. Είτε σαν μαρκουτσοφόρος στην τηλεόραση του Σκάι είτε σαν καλαμαράς στην «Καθημερινή» χύνει συνέχεια τα εμέσματά του σε κάθε εργατική κινητοποίηση ενώ παράλληλα στηρίζει όλα τα μνημονικά μέτρα σφαγιασμού του λαϊκού εισοδήματος.

Αναφερόμενος σήμερα στην χθεσινή συγκέντρωση των συνταξιούχων έξω απ’ το υπουργείο Υγείας –έχουμε γράψει σχετικά εδώ– έβαλε στο στόχαστρο του, τους απόμαχους της δουλειάς. Θεώρησε απαραίτητα τα νέα κυβερνητικά μέτρα που ουσιαστικά κάνουν παρελθόν την δημόσια υγεία γιατί σύμφωνα με τον ίδιον, αν η κυβέρνηση δεν κάνει αυτές τις «μεταρρυθμίσεις»,  «υπάρχει ο κίνδυνος σ’ αυτή την χώρα τον επόμενο χρόνο εάν βγούμε απ’ το ευρώ και χρεοκοπήσουμε να μην έχουμε φάρμακα και όχι απλώς να ταλαιπωρούμαστε στις ουρές».
Στην συνέχεια των λεγομένων του  κυριολεκτικά απαίτησε απ’ τον κόσμο της εργασίας να παρακολουθεί μοιρολατρικά το να οδηγείται στο σφαγείο κατακρεούργησης των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων του.

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι απ’ τα λεγόμενα του υπαλλήλου του Αλαφούζου. Κερδίζει με την αξία του τον παχυλό μισθό του.

 

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/09/blog-post_2151.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *