Ευτυχώς


«Ευτυχώς στις μέρες μας δεν έχουμε και το πρόβλημα του κομμουνισμού»
Φράση διατυπωμένη από επώνυμο δημοσιογράφο!

Ευτυχώς !!!

Ευτυχώς σύντροφοι που ζούμε στην εποχή που έχει για θεό της την υπεραξία ! Ευτυχώς που σερνόμαστε στα σκατά του καπιταλισμού και κολλάμε από τη γλίτσα του καταναλωτισμού !

Ευτυχώς που υπάρχουν οι πολυεθνικές και καταβροχθίζουν το μικρό κεφάλαιο!

Ευτυχώς που υπάρχουν οι τράπεζες που μας κλέβουν και μας δίνουν δάνεια για να ικανοποιούμε τη μάταιη απληστία μας και την επιταγή των καιρών:

«Ζήσε λίγο, βγάλε πολλά να στα φάμε χοντρά !»

Ευτυχώς που υπάρχει το ΧΑΑ, ο φίλος μας ο Johnny και οι άλλοι κολλητοί τους και βοηθούν στην εξέλιξη της πανίδας και της χλωρίδας προσφέροντας για λεία στους πανίσχυρους καρχαρίες τις οικονομίες μιας ζωής!

Ευτυχώς που ο πλούτος ανήκει στους ελαχίστους κι έτσι αυτοί μπορούν και ρουφούν με ηδονή το αίμα του εργάτη

Ευτυχώς που το τυρανικο-δημοκρατικό μας καθεστώς επιβάλλει την «τάξη» αφήνοντας ελεύθερους τους δολοφόνους των ονείρων !

Ευτυχώς που υπάρχουν οι «τριάκοντα» και η δικαιοσύνη τους!

Ευτυχώς που υπάρχει η κεντροαριστεροδεξιά και βγάζει από το δίλημμα τους ανυποψίαστους που με σταθερή συχνότητα οδηγούνται στο βωμό του μπλε σφαγείου!

Ευτυχώς που υπάρχει το Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εθελοτυφλεί μπροστά σε δίκες-παρωδίες,σε ανυπόστατες κατηγορίες και σε συνθήκες από τις οποίες ούτε οι κατσαρίδες δεν επιζούν!

Ευτυχώς που υπάρχει η κλίκα των οκτώ και βοηθά απλόχερα τις ανίσχυρες χώρες !

Ευτυχώς –ω Θεέ μου δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω γι αυτό !- που υπάρχει η μητέρα προστάτιδα Αμερική που βομβαρδίζει για ειρήνη σαν να γαμάει για παρθενιά !

Ευτυχώς που υπάρχει το ΝΑΤΟ – η SATO και όλα τα παρεμφερή – και διασφαλίζει την ειρήνη !

Ευτυχώς που υπάρχει ο Μεγάλος μου Αδερφός και μπορεί να δει πότε κλάνω, χέζω, μαλακίζομαι…..

Ευτυχώς που υπάρχει ο δεσπότης Ανθιμος και οι όμοιοι του που με τις πεποιθήσεις τους και τις πράξεις τους πρώτα απ’ όλα, με βοηθούν να σώσω την ψυχή μου, γενόμενη χαλί στα πόδια των ισχυρών –γιατί η σωτηρία της ψυχής είναι όντως πολύ μεγάλο πράγμα !

Ευτυχώς που υπάρχει η Μύκονος, τα κότερα, το Prive,το Downtown,το Nitro και οι χλυδάτες δεξιώσεις τους που με προτρέπουν συνεχώς να θέτω υψηλότερους και ευγενέστερους στόχους !

Ευτυχώς που υπάρχει η Βάνδη, η Βίσση, ο Ρουβάς και όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες που προσφέρουν στην τέχνη, στον πολιτισμό και στην ανθρωπότητα !

Ευτυχώς που δεν πάει πιο κάτω…που δεν έχουμε άλλη αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό να χάσουμε κι έτσι απαλλαγμένοι από ενοχές και τύψεις συνεχίζουμε με επιτυχία το νούμερο μας στο τσίρκο «Ο εξευτελισμός».

Ευτυχώς που χάθηκε οι λέξεις ανθρωπιά, συμπόνια και συμπάθεια και έτσι μπορούμε πλέον ελεύθερα να πουλάμε τα «αγαθά» μας στην παγκοσμιοποιημένη αγορά !

Και τέλος …..

Ευτυχώς που υπάρχουν οι εξολοθρευτές του άπιαστου, του απατηλού, του ονείρου….

ΕΥΤΥΧΩΣ !!!!!!!!!!

Και εις άλλα με υγεία !

“O tempora o mores”

Melodia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *