Ούτε ένα ευρώ στα Starbucks, τους συνεργάτες του Ισραήλ, του κράτους των φονιάδων

Chrismos

Ετσι κι αλλιώς δεν συχνάζουμε σε σιωνιστικές επιχειρήσεις,
αλλά ας το διαδώσουμε και σε άλλους που δεν ξέρουν…

Την Πέμπτη 3 Ιούνη στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε απο ομάδα ακτιβιστών διαμαρτυρία σε κεντρικό κατάστημα των STARBUCKS στο κέντρο του Ηρακλείου. Ο ακτιβισμός-διαμαρτυρία έγινε στα πλαίσια των διαδηλώσεων που γίνονται σε όλη τη χώρα με αφορμή την άθλια επίθεση των Ισραηλινών στον “Στόλο της Ελευθερίας” που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη λωρίδα της Γάζας και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών ακτιβιστών και τη φυλάκιση πολλών ακόμα μεταξύ των οποίων και Ελλήνων.

Η επιλογή της συγκεκριμένης πολυεθνικής (στα πλαίσια του μπουκοτάζ) έγινε καθώς είναι γνωστό ότι μέρος των εσόδων της πηγαίνουν σε εξοπλιστικές δαπάνες του Ισραήλ, διατηρεί υποκατάστημα στο παγκοσμίου φήμης κολαστήριο Γκουαντάναμο, και ο Πρόεδρος του -ένας απο τους πιο γνωστούς σιωνιστές- έχει τοποθετηθεί δημοσίως υπέρ της σφαγής στη Γάζα.

Περίπου 60 ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν έξω απο το συγκεκριμένο κατάστημα φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ισραήλ και της συγκεκριμένης πολυεθνικής αλλά και κατά της Ελληνικής κυβέρνησης για την ντροπιαστική στάση την οποία κράτησε.

Χαρακτηριστικό ήταν το συνθήμα που φωνάχτηκε “Τα STARBUCKS δεν είναι εταιρία – είναι των σφαγέων η αντιπροσωπεία”. Μοιράστηκε υλικό στις γύρω καφετέριες και τους περαστικούς, αναρτήθηκε πανό, και κολλήθηκαν αφίσες που καλούσαν σε μπουκοτάζ και απομόνωση του Ισραήλ.

Ο παλμός των ακτιβιστών αλλά και η αποδοχή του κόσμου δείχνει την αλληλεγγύη μεταξύ των δυο λαών αλλά και οτι καμμιά ανοχή δεν θα βρούν απο τον Ελληνικό λαό οι διεθείς πειρατές και τρομοκράτες, αυτοί που τους στηρίζουν αλλά και αυτοί που τους ανέχονται. Εμείς δεσμευόμαστε πως η αλληλεγγύη και ο αγώνας για μια ελεύθερη Παλαιστίνη θα συνεχιστεί, γιατι όσο υπάρχει καταπίεση θα υπάρχει και αντίσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *