Τουμπεκιάστηκαν οι χαρτογιακάδες

Οι κάτοικοι στις Ράχες Ικαρίας έδωσαν στην πρέπουσα απάντηση σε κλιμάκιο της ΣΔΟΕ που έψαχνε φοροφυγάδες σε κατοίκους ενός νησιού που μαστίζετε από την φτώχια και την ανέχεια.

Εφαγαν τέτοιο κράξιμο που αναγκάστηκαν να σταματήσουν τον οποιονδήποτε έλεγχο είχαν πρόθεση να κάνουν.
Τουμπεκιάστηκαν φυσικά οι χαρτογιακάδες και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, ενώ οι κάτοικοι του χωριού σε ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα αναφέρουν ότι την ίδια αντιμετώπιση θα έχουν και αν τολμήσουν να ξαναεμφανιστούν.

«Σε μια εποχή – σημειώνουν – που βλέπουμε να καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών μας και να τους ετοιμάζουν μια ζωή χωρίς δικαιώματα και δουλειά σκλαβιάς, σε ένα νησί, στο οποίο βασικά λειτουργούν μικρομάγαζα, μικρές βιοτεχνίες, και οικογενειακές επιχειρήσεις, και όλα αυτά εποχικά, όπου η καλοκαιρινή “σεζόν” διαρκεί ένα μήνα, και που τώρα που μιλάμε οι επισκέπτες είναι κατά πολύ μειωμένοι σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, είναι πρόκληση ο έλεγχος για “οικονομικά εγκλήματα” από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων στις σημερινές συνθήκες, στον συγκεκριμένο τόπο αλλά και σε οποιοδήποτε μικρομάγαζο, σε οποιονδήποτε μικροεπαγγελματία, όπου και να βρίσκεται. Πάμε κόντρα, αντιστεκόμαστε σε όλα όσα καταστρέφουν τη ζωή μας και αν χρειαστεί θα το ξανακάνουμε», γράφουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση τους.

Μία απάντηση στο “Τουμπεκιάστηκαν οι χαρτογιακάδες”

 1. Με 3-4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ΑΥΡΙΟ, οι μοναρχικοί τραπεζίτες σκρουτζ θέλουν να μας προγράψουν επειδή ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το πετρέλαιο-ΔΕΝ υπάρχουν 'εναλλακτικές' (μπλοφάρουν για να κερδίσουν χρόνο, αφού οι ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ φτιάχνονται από το ολοένα λιγότερο-ακριβότερο πετρέλαιο), και νομίζουν ότι θα γλιτώσουν τον κανιβαλισμό, βάζοντάς μας να αλληλοσκοτωθούμε ευρωπαίοι-υπερπληθυσμιακοί αφροασιάτες, ενώ αυτοί νομίζουν ότι θα μείνουν με τις τελευταίες σταγόνες στον Τιτανικό…
  Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει η ανθρωπότητα, τόσο πιο γρήγορα θα δει τη λύση σε αναδασώσεις-αυτάρκη αγροκτήματα.
  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4529824
  http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply
  http://timesonline.typepad.com/environment/2009/06/peak-oil-latest-yikes.html
  http://www.youtube.com/watch?v=Ulxe1ie-vEY
  http://www.youtube.com/watch?v=ow1w33VAPII

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *