ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ

Συγκέντρωση για να δηλώσουμε «Εξω ο φασίστας Λίμπερμαν» οργανώνει την Τετάρτη 12 Γενάρη 6.00 μ.μ. στο Σύνταγμα (απέναντι από τη Βουλή), ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ.

Η σχετική προκήρυξη αναφέρει:

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ

Ο Υπουργός Εξωτερικών και Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος Yisrael Beitanu, έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα, κλιμακώνοντας με άλλη μια «υψηλού επιπέδου» επίσκεψη την αναβάθμιση των σχέσεων Ελληνικής-Ισραηλινής κυβέρνησης.

Ο Λίμπερμαν, «υψηλού επιπέδου» φασίστας, ακόμα και σύμφωνα με τα κριτήρια μεγάλης μερίδας της Ισραηλινής κοινής γνώμης, εκφράζει με θράσος και ρατσιστικό μίσος όσα η κυβέρνησή του προωθεί. Κάτοικος ο ίδιος εποικισμού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, αποτελεί τον πιο ένθερμο υποστηρικτή της επέκτασης των Ισραηλινών εποικισμών, των ρατσιστικών πολιτικών ενάντια στους Παλαιστίνιους που ζουν στο Ισραήλ και των πολιτικών εθνοκάθαρσης των Παλαιστινιων της Δυτικής Όχθης και της Γάζας.

Η Ελληνική κυβέρνηση σε άλλη μια από τις υποτιθέμενες κινήσεις σωτηρίας της χώρας από την οικονομική κατάρρευση εντείνει τις σχέσεις με τέτοιους εγκληματίες.Ο Λιμπερμαν και τα σχέδια που φέρνει μαζί του για οικονομική και στρατιωτική συνεργασία είναι ανεπιθύμητα.
Ο πιο φασίστας του φασιστικού κράτους του Απαρτχάιντ, της συνεχιζόμενης εθνοκάθαρσης, της απάνθρωπης κατοχής και του εγκλήματος τους στραγγαλισμού της Γάζας θα έπρεπε να βρίσκεται κατηγορούμενος σε διεθνή δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου και όχι επίσκεψη για συζητήσεις διακρατικών σχέσεων στη χώρα μας.

Καλούμε συλλογικότητες, φορείς και δημοτικές παρατάξεις να εκδώσουν ανακοινώσεις καταγγελίας αυτής της επίσκεψης.

Συγκέντρωση για να δηλώσουμε «Εξω ο φασίστας Λίμπερμαν»

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 6.00 μ.μ.
Σύνταγμα (απέναντι από τη Βουλή)

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Για το ίδιο θέμα η εφημερίδα «ΠΡΙΝ» γράφει:

Ηγέτης -τέρας του Ισραήλ

Το πιο απεχθές πολιτικό ακροδεξιό κάθαρμα του Ισραήλ, αυτόν που προσωποποιεί περισσότερο από κάθε άλλον ηγέτη το αιμοσταγές κράτος που μισεί όλη η προοδευτική ανθρωπότητα, μας κουβαλάει την Τετάρτη στην Αθήνα ο Γιώργος Παπανδρέου προφανώς κατ’ εντολή των Αμερικανών, αλλά και από δική του πεποίθηση!
Πρόκειται για το «νούμερο δύο» της ισραηλινής κυβέρνησης, τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών, ΑβιγκντόρΛίμπερμαν.

Πρόκειται για τέτοιο φασιστικό απόβρασμα που κάνει τον σφαγέα Νιτανιάχου να μοιάζει με… τέρας μετριοπάθειας! Ο Λίμπερμαν έχει π.χ. προτείνει ότι πρέπει να πνίξουν όλους τους Παλαιστίνιους στη Νεκρά Θάλασσα και ότι πρέπει να εκτελούνται όλοι οι αραβικής καταγωγής βουλευτές της ισραηλινής Βουλής που συναντιούνται με ηγέτες της Χαμάς! 

Ο Παπανδρέου φέρνει επίτηδες εδώ ένα φασιστικό τέρας σαν τον Λίμπερμαν και όχι κάποιον άλλον πιο «ευπαρουσίαστο» ισραηλινό υπουργό. Αξιοποιώντας τα περί συνεργασίας της Ελλάδας και της Κύπρου με το Ισραήλ στον τομέα του φυσικού αερίου, την οποία υποστηρίζει και όλο το δεξιοπασοκικό πατριωτικό ή εθνικιστικό μέτωπο, ο Παπανδρέου θέλει να τσακίσει ιδεολογικά και πολιτικά τα φιλοαραβικά αισθήματα του ελληνικού λαού και να προσανατολίσει τους Έλληνες στην υπηρεσία του κράτους -τρομοκράτη του Ισραήλ.

Σε επίπεδο πολιτικών δυνάμεων αυτό είναι πιο πιθανό παρά ποτέ, καθώς τώρα πια μόνο η Αριστερά αντιστέκεται στη φιλοϊσραηλινή στροφή του ελληνικού κατεστημένου. Στο επίπεδο του λαού όμως, τα βαθιά ανπισραηλινά και φιλοαραβικά αισθήματα των Ελλήνων δεν αλλάζουν.
Ο Παπανδρέου μπορεί να προσπαθεί να μας κάνει δούλους και του Ισραήλ, αφού ήδη υποδούλωσε τη χώρα μας στην ΕΕ και στο ΔΝΤ των ΗΠΑ, αλλά θα αποτύχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *