Αποχαιρετισμός στο «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ»

sptΌλα τελειώνουν κάποτε. Όχι χωρίς κάποια συγκίνηση, ήρθε για μας η στιγμή να αποχαιρετήσουμε το «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ». Το υπηρετήσαμε επί τρία σχεδόν χρόνια, κάθε μέρα, μέρα και νύχτα. Αποχαιρετούμε μαζί του, δεν το κρύβουμε, και ένα κομμάτι του εαυτού μας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η στιγμή του αποχωρισμού είναι έτσι κι αλλιώς πικρή. Οφείλουμε ωστόσο να πούμε δυο λόγια:

-Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, στο «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στον σύντροφο Γιώργη προσωπικά, όχι μόνο για όσα μας έμαθε, όχι γιατί ελεύθερα πάντοτε γράφαμε τη γνώμη μας, σωστή ή λαθεμένη, χωρίς καμιά λογοκρισία, αλλά και για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί.

-Ευχόμαστε η πλούσια διαδικτυακή παρουσία του «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» να είναι πάντα χρήσιμη, πάντοτε ταγμένη στην υπόθεση μιας άλλης κοινωνίας. Μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση, ελεύθερης και κομμουνιστικής.

-Αισθανόμαστε ακόμη την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε όλους χωρίς εξαίρεση τους αναγνώστες της ιστοσελίδας vathikokkino.gr/, με τους οποίους μοιραστήκαμε κάποιες σκέψεις. Όσους μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τις αναρτήσεις και τα κείμενά μας και, ενδεχομένως, να τα σχολιάσουν κιόλας. Είτε θετικά είτε επικριτικά, τα όποια σχόλια δεχτήκαμε ήταν τιμή για μας.

-Ευχαριστούμε τέλος όλους τους συντρόφους από το κίνημα και τις συλλογικότητες που μας έστελναν ανταποκρίσεις, ειδήσεις και κείμενα για ανάρτηση όσο καιρό διαχειριζόμασταν την ιστοσελίδα. Είναι πιθανόν να τα ξαναπούμε.

β.ariaditis
kokkiniotis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *