Τέρμα στη φοροληστεία! – Ανακοίνωση του σχεδίου Β’

foroi7Τριήμερο παθών για τους πολίτες ,εργαζόμενους,καταστηματάρχες,επιχειρηματίες ,ακόμη και ανέργους καθώς το Οικονομικό Επιτελείο της κυβέρνησης έχει αποφασίσει να εξοντώσει ολοκληρωτικά τους Έλληνες με υπερφόρους και πρόστιμα.

Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής αποτύπωσε πρόσφατα στην έκθεσή του την πραγματικότητα με στοιχεία για την πρωτοφανή , άγρια υπερφορολόγηση μισθωτών και συνταξιούχων,ελευθερων επαγγελματιών .

Τα ΜΜΕ σε πλήρη αντιστοίχηση με την κυβέρνηση τρομοκρατούν τον κόσμο για τα δεινά που τον περιμένουν αν δεν πληρώσει τους φόρους μέχρι αύριο.

Πόσο θα συνεχισθεί το πλιάτσικο,η φοροληστεία ,η τρομοκρατία με εξοντωτικά πρόστιμα σε ανθρώπους που δεν έχουν άλλες οικονομικές αντοχές?

Πόσο θα σέρνονται σε ουρές στις τράπεζες και τις εφορίες οι πολίτες αυτής της χώρας για να δείξε στην τρόικα η κυβέρνηση ότι έχει πρωτογενές πλεόνασμα κλέβοντας το ψωμί και το γάλα των παιδιών τους?

Πόσο ακόμα θα πληρώνει η συντριπτική πλειοψηφία που δεν ευθύνεται για την κατάσταση της πατρίδας μας την ιδία ώρα που τα σαΐνια του οικονομικού επιτελείου αλλά και διαχρονικά όλα τα ”σαΐνια” των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν άγγιξαν τους πραγματικά πλούσιους?

Το ΣΧΕΔΙΟ Β καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει εδώ και τώρα την εξόντωση του ελληνικού λαού.

Το Σχέδιο Β τονίζει για μια ακόμα φορά ότι η ρευστότητα που μπορεί να αποκτήσει το δημόσιο με το εθνικό νόμισμα, του δίνει τη δυνατότητα να καταργήσει αμέσως, από τις πρώτες ημέρες, την υπερφορολόγηση των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *