Ενα ποτάμι ψέματα ο “πρωταγωνιστής” Θεοδωράκης

unnamed (1)Και ξαφνικά ένα ποτάμι απειλεί να περάσει ανάμεσα μας.
Για να μας “καθαρίσει” και αυτό. Να μας αναμορφώσει… Και αυτό…
Για να φέρει το καινούργιο… «Γιατί σήμερα απαιτούνται λύσεις».
Για να πει αλήθειες…
“κεντρική θέση του νεοσυσταθέντος κινήματος την πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν υποστηρίζοντας ότι το αμάρτημα του παρελθόντος το έχουν οι πολιτικοί κι «όχι εμείς»”.
Και ανάμεσα στους εκλεκτούς ο συγγραφέας Νίκος Δήμου… Ο ακομμάτιστος…

Διαβάζουμε όμως:
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια:

Η Δράση είναι ελληνικό πολιτικό κόμμα φιλελεύθερης ιδεολογίας, το οποίο ιδρύθηκε στις 17 Μαρτίου 2009.
Ιδρυτικά μέλη του κόμματος είναι, μεταξύ άλλων, οι Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, Γιάννης Μπουτάρης, Θάνος Βερέμης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αλέξανδρος Τομπάζης, Νίκος Δήμου κ.ά. ενώ την ιδρυτική διακήρυξη υπογράφουν 600 πολίτες.
Η Δράση είναι μέλος του Κόμματος Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατικών για την Ευρώπη και εκπροσωπείται με ένα βουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο”.

Δηλαδή για να καταλάβουμε:
το ποτάμι των οπαδών του ΝΑΤΟ και των “ανθρωπιστικών επεμβάσεων” στη Γιουγκοσλαβία με τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και των “παραπλευρών απωλειών”, του Θατσερισμού και της λατρείας των ιδιωτικοποιήσεων, των υμνητών της Αγοράς και της ζούγκλας των νόμων του καπιταλισμού, των δημοσιογράφων-διανοούμενων-διαμορφωτών της κοινής γνώμης, απολογητών της κυρίαρχης πολιτικής των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των εχθρών κάθε αγωνιστικής εργατικής και νεολαιίστικης διεκδίκησης,
είναι το διαφορετικό;

Είναι αυτό που θα φέρει τη δημοκρατία; Με ποιον; Τον Τάσο Τέλλογλου που απαιτούσε από τους Παπανδρέου-Βενιζέλο άρση άρθρων του Συντάγματος, ουσιαστικά την επιβολή Στρατιωτικού Νόμου και την Απαγόρευση των Διαδηλώσεων για να ψηφιστούν και επιβληθούν τα Μνημόνια;

Συγγνώμη, αλλά αυτά τα πολιτικά απορρίματα μας έπνιξαν το χθες, οδήγησαν τον κόσμο της εργασίας στη Πτώχευση και απειλούν να μας πνίξουν και το αύριο.

Πάντα στο πλευρό των τραπεζών, των εργολάβων, των καναλαρχών και των εφοπλιστών.

ΟΥΣΤ ΡΕ. ΟΥΣΤ…

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *