Προσπάθεια για μια ιστοσελίδα αντιπληροφόρησης

Ξεκινήσαμε μια μεγάλη –για τις δυνατότητες μας-προσπάθεια. Να φτιάξουμε μια καθαρά αντικαπιταλιστική ιστοσελίδα αντιπληροφόρησης, με άμεσο ρεπορτάζ, που συγχρόνως θα διαθέτει ιντερνετικό ραδιόφωνο.

Φυσικά μέχρι τότε θα λειτουργεί το μπλογκ μας στην πολιτική κατεύθυνση που είναι μέχρι σήμερα. (Όπως επίσης θα είναι και η ιστοσελίδα που έχουμε στα σκαριά).

Αν έχει κάποια χρησιμότητα αυτή η ανάρτηση είναι για να ζητήσουμε απ’ τους συντρόφους αναγνώστες, που είτε έχουν εμπειρία από Ιντερνετικό ραδιόφωνο, είτε έχουν διάθεση να γίνουν ανταποκριτές για κάθε κινηματική διαδικασία, σε κάθε μέρος της Ελλάδας, να επικοινωνήσουν με μαιηλ στο μπλογκ μας, δηλώνοντας την πρόθεση τους να συμβάλουν σ‘ αυτή την προσπάθεια.

0 απαντήσεις στο “Προσπάθεια για μια ιστοσελίδα αντιπληροφόρησης”

  1. To e-mail μας είναι kokkinos111@gmail.com αλλά και το επόμενο Σάββατο θα οργανώσει το μπλογκ μας ρεμπέτικο γλέντι, με ζωντανή μουσική, σε ένα συντροφικό "κουτούκι" όπου θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε πιο αναλυτικά.

    Θα έχουμε ανάρτηση και αφίσα γ' αυτή την εκδήλωση.

  2. δώστε ένα email παρακαλώ εδώ γιατί το επικοινωνία πάνω δεξιά με βγάζει στο outlook που δεν χρησιμοποιώ thnks συντροφικά και δύναμη για τη συνέχεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *