Συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά

Από τηλέφωνο ενημερωνόμαστε ότι εκατοντάδες διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αριστερών και αντιρατσιστικών οργανώσεων για συγκέντρωση  έξω από το δημαρχείο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά.

Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας συζητάει για το θέμα του κέντρου της Αθήνας και τις αποφάσεις του, θα μεταφέρει το απόγευμα, ο δήμαρχος στην συνάντηση που θα έχει με τον Γ. Παπανδρέου.

Δεν γνωρίζουμε φυσικά τις απόψεις που εκφράστηκαν στο δημοτικό Συμβούλιο.
Αυτό όμως που μπορεί να επισημάνουμε ότι ο δήμαρχος Αθήνας, Γ. Καμίνης, μας έχει συνηθίσει να έχει συμπεριφορά, σε πολλές  περιπτώσεις, κοινού φασίστα. Θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση.

0 απαντήσεις στο “Συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά”

  1. Ελληνα (αντι)ρατσιστή, κάθε πορεία και διαδήλωση κατά της φτώχιας, των απολύσεων, την οικονομικής λιτότητας είναι και ένας αγώνας ενάντια στην εγκληματικότητα. Το έγκλημα γενιέται απο τη φτώχια και το πολεμάς πολεμόντας την φτώχια. Ολα τα άλλα είναι ασπιρίνες για τον καρκίνο.

    Αρα χέσε αν γουστάρεις τα αντιρατσιστικά. Σε μια απεργειακή πορεία μπορείς να κατέβεις; Με το σωματείο σου μπορείς να ασχοληθείς; Ετσι νικίεται η φτώχια και άρα το έγκλημα.

  2. σιγα ρε ελληνα φασιστα ΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ

  3. Είμαι Έλληνας αντιρατσιστής. Θα πάω στην διαδήλωση της πλατείας Κοτζιά. Αυτές οι αριστερές οργανώσεις πότε θα διοργανώσουν και διαδήλωση υπέρ του ανθρώπου που δολοφονήθηκε στην Γ! Σεπτεμβρίου για να πάω και εκεί; Γιατί είμαι Έλληνας αντιρατσιστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *