Καταγγελία -κάλεσμα

 Ομάδα της λεγόμενης περιφρούρησης, εκμεταλλευόμενη τη χαμηλή προσέλευση κόσμου και συνεπικουρούμενη από ακροδεξιούς, επιτέθηκε στο «Χώρο Αριστερά στη Πλατεία» με τραμπούκικες διαθέσεις σε όποιον βρισκόταν εκεί εκείνη την ώρα.

Φωνάζοντας ότι η αριστερά δεν έχει θέση στη πλατεία, έκαναν αλυσίδες, έσπρωξαν, χτύπησαν, αναποδογύρισαν τραπεζάκια, πέταξαν τις προκηρύξεις και με κοπίδι έσκισαν το πανό που έφερε το τίτλο του χώρου. Δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η περιφρούρηση δήθεν του «αυθόρμητου και του ακομμάτιστου» αλλά ο εξοβελισμός του οποιουδήποτε αμφισβητεί και αντιστέκεται στο σύστημα που τελικά υπηρετούν.

Με αυτήν τους την επίθεση αποδεικνύεται ότι οι δυνάμεις που, στο όνομα του ακομμάτιστου, συνεπικουρούσαν στην απαγόρευση παρέμβασης αριστερών οργανώσεων και σχημάτων, σωματείων και άλλων συλλογικοτήτων άφησαν χώρο να πάρουν το πάνω χέρι αντιδραστικές δυνάμεις και να οδηγηθούμε σε αυτές τις καταστάσεις.

Καλούμε αριστερές οργανώσεις, συνδικαλιστικά σχήματα και σωματεία, συλλογικότητες γειτονιάς, λαϊκές συνελεύσεις, επιτροπές ανέργων και όποιον άλλο θέλει να αντιδράσει δίνοντας πολιτική απάντηση στη προσπάθεια προβοκαρίσματος και άλωσης από αντιδραστικές δυνάμεις αυτού που γίνεται στη πλατεία, όσους θέλουν να υπερασπιστούν το δικαίωμα παρέμβασης αριστερών, εργατικών και άλλων συλλογικοτήτων και με όποιον τρόπο αυτές επιλέγουν, σε σύσκεψη αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο «Εκτός των Τειχών» Γραβιάς 10 – 12, στα Εξάρχεια.

Πηγή: Αντίσταση στις γειτονιές

13 απαντήσεις στο “Καταγγελία -κάλεσμα”

 1. Αντιγραφή από indymedia με υπογραφή μι-λάμδας. Πώς γίνεται που ήμουν κι εγώ παρών και επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο μι-λάμδας;;!!

  έχει κάθε δικαίωμα ο οποιοσδήποτε BLACKBATMARX να θεωρεί όποιον γουστάρει "πολιτική πανούκλα" και δε με ενδιαφέρει. Ενα σημείο με νοιάζει από τη "σύνοψή" του:

  "2)Ήθελαν να κατέβει το αντιφασιστικό πανό (!!) με το επιχείρημα ότι πίσω από αυτό υπάρχει κόμμα(!!)
  3)Άρχισαν πρώτοι να προπηλακίζουν και να σπρώχνουν τον κόσμο ενώ από την μεριά μας είμασταν και νηφάλιοι και ειρηνικοί.(αν δεν είμασταν τέτοιοι πραγματικά θα είχαν πεταχτεί από την πλατεία ως άτομα εντός ελάχιστων δευτερολέπτων)
  4)Εμφανίστηκαν στην συνέλευση αργότερα απαιτώντας πάλι να κατέβει το αντιφασιστικό πανό(γιατί πίσω από αυτό υπάρχει το ΣΕΚ) ξεκινώντας την ομιλία τους ότι πρώτα είμαστε έλληνες και μετά οτιδήποτε άλλο (!!!)"

  Ποτέ, ασφαλώς, κανένας μας δε ζήτησε να κατέβει το αντιφασιστικό πανό.
  Η επίθεση που δεχτήκαμε ήταν φασιστική και ρατσιστική με ατάκες και κραυγές "έξω η αριστερά από την πλατεία" και "δεν είσαι έλληνας ρε;". Αν αυτοι που τα έλεγαν δεν ήταν της "περιφρούρησης", πάντως οι της "περιφρούρησης" τα άκουσαν και δε διαχωρίστηκαν.
  Στη συνέλευση δε μίλησε ΚΑΝΕΝΑ μέλος της οργάνωσης. Για όποιον ξέρει στοιχειδώς τι λένε οι οργανώσεις καταλαβαίνει ότι αυτά του σημείου 4) είναι κουκουρούκου.

  Συμπέρασμα: Ή ο BLACKBATMARX έχει μπερδέψει εμάς με αυτούς που μας την έπεφταν -δηλαδή βρίσκεται σε ολική σύγχυση- ή λέει συνειδητά αισχρά ψέμματα και παρουσιάζει συνειδητά αντίστροφα την πραγματικότητα. Στην πρώτη περίπτωση οφείλει μια συγνώμη. Αν δε τη δώσει, φαντάζομαι ότι απλώς συμβαίνει το δεύτερο…

  (Αυτά. Δεν έχω καμία πρόθεση να συνεχιστεί εδώ η κουβέντα του indymedia και δε θα γράψω άλλο)

 2. Αντιγραφη απο indymedia με υπογραφη BLACKBATMARX.Επειδη ημουν παρων στο επεισοδιο με τους μλουδες,επιβεβαιωνω 1000% αυτα που γραφει το παλικαρι

  Ό,τι γράφεται εδώ είναι επιβεβαιωμένο και διασταυρωμένο από πάρα πολλούς ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν παρατήσει τα σπίτια τους και τους υπολογίστές τους και δέχονται φρικτές συκοφαντίες.Το κείμενο γράφεται απευθείας από την κατάληψη του Συντάγματος και βάζει κάποια πράγματα στην θέση τους.

  Χτες το απόγευμα ζήσαμε στιγμές ντροπής και αίσχους από ένα εξωκοινοβουλευτικό κομματίδιο της αριστεράς.
  Αυτή η ομάδα με τον τρόπο της συκοφαντεί με το χειρότερο τρόπο όλες τις άλλες ομάδες της αριστεράς που έχουν σεβαστεί την απόφαση της κατάληψης και της ανοιχτής συνέλευσης Συντάγματος να μην δέχεται οργανωμένα κόμματα που συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική διαδικασία.
  Η κατάληψη έχει δεχτεί πανό κινήσεων όπως του δεν πληρώνω, την κίνηση κατά του φασισμού και κάποιες άλλες αλλά όχι κόμματα.

  Και έρχονται οι κύριοι του μ-λ να προσβάλουν αυτή την κατάληψη με όλα τα χυδαία επιχειρήματα, συμπεριφορές και νοοτροπίες.Και τι δεν έκαναν και τι δεν ισχυρήστηκαν χτες το βράδυ!Εδώ είναι μια μικρή σύνοψη:
  1)Αρνήθηκαν ότι υπάρχει κατάληψη και ισχυρήστηκαν ότι το Σύνταγμα είναι δημόσιος χώρος.
  2)Ήθελαν να κατέβει το αντιφασιστικό πανό (!!) με το επιχείρημα ότι πίσω από αυτό υπάρχει κόμμα(!!)
  3)Άρχισαν πρώτοι να προπηλακίζουν και να σπρώχνουν τον κόσμο ενώ από την μεριά μας είμασταν και νηφάλιοι και ειρηνικοί.(αν δεν είμασταν τέτοιοι πραγματικά θα είχαν πεταχτεί από την πλατεία ως άτομα εντός ελάχιστων δευτερολέπτων)
  4)Εμφανίστηκαν στην συνέλευση αργότερα απαιτώντας πάλι να κατέβει το αντιφασιστικό πανό(γιατί πίσω από αυτό υπάρχει το ΣΕΚ) ξεκινώντας την ομιλία τους ότι πρώτα είμαστε έλληνες και μετά οτιδήποτε άλλο (!!!)
  (κι ενώ η συνέλευση έχει κατακτήσει ως γενική αποψη ότι είμαστε πρώτα Άνθρωποι και μετά οτιδήποτε άλλο…)

  Αυτά τηλεγραφικά.Γιατί άλλο να το ζεις και άλλο να το περιγράφεις.
  Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το μίσος και η εμπάθεια ορισμένων προς συνανθρώπους τους που έχουν καταλάβει το Σύνταγμα και αγωνίζονται νυχθημερόν για την ανατροπή του σημερινού καθεστώτος και την δημιουργία ενός ανθρώπινου άλλου…
  Ειδικά ένας από αυτούς θύμιζε φοβισμένο αγρίμι που ήθελε να φάει κόσμο.
  Ένας άλλος από το μ-λ ερχόταν από την συνέλευση Περιστερίου και κει ήθελε να προβάλει το "δεν χρωστάω, δεν πληρώνω" σαν κόμμα(!!!!) που δεν είχε δικαίωμα να είναι στην συνέλευση!!!(κι ενώ αυτό το αυτοκολητάκι κάνει θραύση στο σύνταγμα και έχει δικό του πανό στην κατάληψη)

  Αυτοί οι τύποι ήρθαν να σκορπίσουν την διχόνοια, τον εθνικισμό και τον πολιτικό κανιβαλισμό.
  Τα ψέματα που έγραψαν για το περιστατικό είναι αντάξια του επιπέδου τους. Ενώ αυτοί έσπρωχναν και προσπάθησαν να τραμπουκίσουν φώναζαν "η τρομοκρατία δεν θα περάσει"
  Γι'αυτούς εμείς είμασταν τρομοκράτες!!!

  Παρακαλώ την ΣΟ να πάρει θέση ενάντια σε όποιον έρχεται να σαμποτάρει, να ελεγξει, να συκοφαντήσει ή να χειραγωγήσει το ακηδεμόνευτο κίνημα του Συντάγματος.
  Δυστυχώς εμείς που ξημεροβραδυαζόμαστε εκεί και έχουμε παρατήσει τα σπίτια μας ΔΕΝ ασχολούμαστε σε αυτήν την φάση με το νετ αλλά με το ίδιο το διαρκές βίωμα του Συνταματος.
  Έτσι άτομα που έχουν μείνει στην προηγούμενη κανονικότητα τους μπορούν από το σπίτι τους να σπιλώνουν, να συκοφαντούν και να διαβάλουν το πιο υπέροχο κίνημα της ιστορίας αυτού του τόπου.

  Το επαναστατικό εγχείρημα του συντάγματος αναμετριέται καθημερινά με τον κομματισμό (κρυφό και φανερό), το εμπόριο (βλέπε καντίνες που κάθονται στο σβέρκο μας) και τον εθνικισμό-ρατσισμό (που εκφράστηκε υπουλα και εμετικά από μέλη του μ-λ χθες στην συνέλευση)
  Είναι ένα εγχείρημα που έρχεται από το μέλλον και όχι από τις φθαρενες φόρμες του παρελθόντος και χρειάζεται την στήριξη ελεύθερων ζωντανών ανθρώπων.
  Στο σύνταγμα γνωριζόμαστε, σπάμε ακαμψίες, ξανακαλύπτουμε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορέι να το κρίνει παρά μόνο δογματικά, προκατειλημμένα και άσχετα.

 3. Οι σύντροφοι του ΚΚΕ μλ έκαναν ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!

  Το ΝΑΡ, η ΑΡΑΝ, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τη μάχη καθημερινά μέσα από τις επιτροπές, μέσα στις λαϊκές συνελεύσεις ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ αδιαφορώντας και σωστά για την ύπαρξη κομματικού τραπεζιού ή σημαίας.

  Και έχουν δίκιο!

  ΑΠό την άλλη το μλ και το ΣΕΚ θέλαν σώνει και ντε, κομματικό τραπέχι, θεωτώντας το αυτό σαν το…άπαν της πολιτικής παρέμβασης!

  Μάλιστα, εγκαλούσαν τους υπολοιπους για…υποταγή στο αυθόρμητο!!!

  Μακάρι να ήταν αυτή υποταγή στο αυθόρμητο….

  Αντιθέτως, η ΚΟΕ υποτάσσεται στο αυθόρμητο, που ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ….

  Παιδιά, σεβόμαστε τις αποφάσεις χιλιάδων, και δίνουμε τη μάχη για το δάσος της ουσίας και του περιεχομένου και όχι για το…δέντρο ενός κομματικού τραπεζιού, ή μιας σημαίας…

 4. ρε παιδιά, μέρες τώρα κάνουν παρέμβαση στην πλατεία με προκηρύξεις, εφημερίδες κτλ. μια σειρά οργανώσεις. Ξεκίνημα, Σεκ, η Μαρξιστική Φωνή, η ΔΕΑ, ακόμα και το ΠΑΜΕ κάποιες μέρες (και πιθανόν άλλοι που μου διαφεύγουν). Από όλους αυτούς πως γίνεται και οι μόνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι το ΚΚΕ μλ;; Μήπως, λέω μήπως, επειδή πάνε και στήνουν τραπεζάκι στην μέση της πλατείας και κρεμάνε και πανω (πράγματα που υπόλοιποι που αναφέρω έχουν αποφύγει);;

 5. Η κρισιμότητα της παρούσας συγκυρίας μας υποχρεώνει, αγαπητοί φίλοι, να είμαστε ενωτικοί. Τις διαφορές μας τις έχουμε και καλά κάνουμε και τις έχουμε, υγιές είναι, κι η ιδεολογία δε βλάπτει, αρκεί να μη γίνεται αυτισμός και αυταρχισμός. Όταν πια τα πράγματα θα έχουν πάρει το δρόμο τους και θα έχουμε απαλλαγεί από τη θηλιά στο λαιμό μας, τότε μπορούμε ήρεμα κι εποικοδομητικά να διαφωνήσουμε για οτιδήποτε και για οσοδήποτε. Μην κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, έλεος πια! Μου θυμίζει αυτό το ανέκδοτο με τα πετροχελίδονα, που λέει ο άλλος γ@@@@@@@ με όσο θέλετε ρε, αλλά την ιδεολογία μου δεν θα μου την πάρετε. Ας πάψουμε να δίνουμε τροφή σε αυτούς που χαίρονται και τρίβουν τα χέρια τους με τη δική μας αλληλοφαγωμάρα. Ισχύς εν τη ενώση (και όχι ΔΕΝ είμαι Λ.Α.Ο.Σ., ούτε Χρυσή Αυγή, ούτε κανένας κολλημένος αρχαιολάτρης!)

 6. "Οι Ανεργοι Δημοσιογράφοι" σε τι διαφέρουν απο τους φασίστες της χρυσής αυγής, του λαος , του μουσολινι, του χιτλερ????
  Απλά οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται "προοδευτικοί".
  Αυτούς τους κρυφούς και ύπουλους φασίστες πρέπει να φοβόμαστε, τους άλλους τους γνωρίζουμε, δεν φοράνε την δήθεν προοδευτική μάσκα.
  Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ…

 7. η ομαδα αυτο-προστασιας ή περιφρουρησης ή οπως αλλιως θελουμε να την πουμε πρεπει να εχει διακριτικα και οποιος στο ονομα της κανει απρεπιες πρεπει να απομονωνεται. πολυ απλο. εξω οι προβοκατορες απο τις διαδικασιες του κινηματος. να διωξουμε το πεπλο της ασαφειας και του αχταρμα που δινει εδαφος στον καθε εγκαθετο να πραττει στο ονομα των κινητοποιησεων

 8. Ο λόγος που δεν είναι καλό να σηκώνονται κόκκινες σημαίες, είναι ότι μετά θα σηκωθούν και μπλε, και πράσινες, κλπ. Τα σύμβολα προκαλούν και έριδες, δεν ενώνουν μόνο. Πολλοί αριστεροί πηγαίνουν σε διαδηλώσεις πρώτα ως αριστεροί και μετά ως άνθρωποι. Δεν είναι καιρός να δούμε όλους τους συνανθρώπους, και όχι μόνο τους συντρόφους?

  "Καμία “πλειοψηφία” δεν δικαιούται να καταργήσει το δικαίωμα διακίνησης πολιτικών ιδεών, γιατί έτσι καταργει τις πολιτικές ελευθερίες."

  Κανείς δεν στέρησε σε κανέναν να συζητήσει τις κόκκινες ιδέες του στο Σύνταγμα. Ευπρόσδεκτες, όπως όλες.

  "Όμως και καμία πλειοψηφία δεν δικαιούται να αποφασίζει για τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Αυτό είναι σκέτος φασισμός."

  Πόσο μάλλον να αποφασίζει η μειοψηφία λοιπόν! Όλος αυτός ο λαός κατάφερε και μαζεύτηκε επειδή έβαλε τις "φανέλες" του στην άκρη, για να τονίσει στο "φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας" την κοινή αγάπη που υπάρχει για τη "μπάλα".

  Να μη το βεβηλώσει κανένας αυτό παρακαλώ. Μη βάζετε την όποια αριστερά πάνω από το ο,τιδήποτε ευνοεί το διάλογο, γιατι η αριστερά είναι ταπεινός υπηρέτης του διαλόγου.

  Κι αν η αριστερά γεννήθηκε για να πετύχει ένα καλό κοινωνικό αποτέλεσμα, αλλά στην πορεία βρεθεί αποτελεσματικότερος τρόπος επίτευξής του αποτελέσματος αυτού, τότε μήπως καιρός να αφήσουμε πίσω το παλιό μας "όπλο"? Όχι κυρίες και κύριοι, δεν προσβάλλω έτσι την προσφορά του κάθε αριστερού για τον κόσμο μας.
  Όμως όλα τα πράγματα πεθαίνουν κι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Σεβασμό σε ένα κίνημα που μάζεψε τόσους ανθρώπους λοιπόν, και προσφέρει έδαφος για ανάδειξη κοινών ανθρώπινων σημείων κι ΟΧΙ διαφορών.

 9. Κι όμως: Το ΚΚΕ μλ έχει άδικο.

  Κομματικές προκυρήξεις μοιράζουν όλοι σχεδόν.

  Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ και η επιτροπή (δεν χρωστάμε) έχει ΚΑΙ τραπεζι, έχουν τοποθετήει ΚΑΙ πανω, διακινούν τα υλικά τους (προκυρήξεις, αυτοκόλλητο κλπ) ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

  Συνεπώς, ΔΕΝ υπάρχει ζήτημα απαγόρευσης ιδεων!

  ΤΙ υπάρχει;

  Εχει πάρει απόφαση η Λαϊκή Συνέλευση πως δεν επιτρέπονται ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ τραπεζάκια και ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ πανώ.

  Το ΚΚΕ μλ πρέπει να ΣΕΒΑΣΤΕΙ αυτή την αποφαση. Μπορεί κάλλιστα να μοιράζει προκυρήξεις, να συμμετέχει με ομιλητές στη συνέλευση, να αναλαμβάνει λατζα στις επιτροπές.

  Όμως ΔΕΝ μπορεί να βάζει κομματικά τραπεζάκια και πανω.

  Δίνουμε τη μάχη στο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ αδιαφορώντας πληρως για το άν θαχουμε κομματικό πανώ η τραπεζάκι!

  Αυτό είναι το σωστό!

  Συνεπώς, το ΚΚΕ μλ έκανε λάθος.

 10. Μαλλον σας ενοχλει η αληθεια! Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη!

  Η γενικη συνελευση εχει γεμισει του σιναφιου σας! Οποτε τι γκρινιαζεις?
  Δεν ειμαι ουτε αριστερος ουτε δεξιος ουτε πανω ουτε κατω!!

  Ενας απλος πολιτης ειμαι που βλεπω τα κομματα να ξερογλυφονται με ολα αυτα και εκνευριζομαι!
  Τα ιδια θα ελεγα και σε ενα χρυσαυγιτη μη νομιζεις…

 11. Σ΄ έπιασα πάλι χρυσαυγούλη «άνεργε δημοσιογράφε».

  Διαβάστε ένα απόσπασμα από το κείμενο του ΚΚΕ μ-λ.
  Για να σοβαρευόμαστε.

  Επίθεση τραμπούκων σε σ. του ΚΚΕ μ-λ στο Συνταγμα
  07/06/2011 στις 10:11 μμ

  Kαι κατι ακόμα γιατί εδώ θα τρελαθούμε τελείως. Καμία “πλειοψηφία” δεν δικαιούται να καταργήσει το δικαίωμα διακίνησης πολιτικών ιδεών, γιατί έτσι καταργει τις πολιτικές ελευθερίες. Όμως και καμία πλειοψηφία δεν δικαιούται να αποφασίζει για τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Αυτό είναι σκέτος φασισμός. Και εμείς όταν λέμε φασισμός εννουμε φασισμός τύπου Μουσολίνι, όχι τις μαλακιούλες που λένε τα χιπια για το “φασίστα που χει ο καθένας μεσα του”. Αυτός ο “φασιστας” δεν μας εννοχλεί διόλου, και όποιος βλαμένος έχει τέτοιο “φασιστα μέσα του” να πάει σε εξορκιστή να του τον βγάλει από το στόμα ή εστω σε ψυχαναλυτή, και να μην ασχολείται με τα κοινωνικά προβλήματα γιατί αυτα έχουν σχέση με την εκμετάλλευση και τις κοινωνικές σχέσεις που την αναπαραγουν και όχι με τα ψυχολογικά του καθενός.
  Και τώρα δεν μιλάμε στους κυβερνοχίπιδες αυτούς τους έχουμε χεσμένους. Μιλάμε στην αριστερά που είναι εκεί και φανταζόμαστε ότι συννενούμαστε. Λοιπόν τα παραμύθια τέλος. όποιος δεν πάρει ξακάθαρη θέση εδώ είναι προδότης της κόκκινης σημαίας. Για να συννεοούμαστε μια και καλή με τα νούμερα που μεσα σε 10 μέρες έχουν τσαλαπάτησει την ιστορία και το κόκκινο λάβαρο.

  Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
  http://avantgarde2009.wordpress.com/2011/06/06/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B6%CF%8C/#more-2614

 12. Εγώ θα σταθώ αλλού.Καλεί το μ-λ συνδικαλιστικά σχήματα,σωματία να παν στις πλατείες με ελληνικές σημαίες ακομμάτιστα και φωνάζουν εξω τα κομματα εξω τα συνδικατα;

 13. τι δουλειά είχαν εκεί τα τραπεζάκια του ΚΚΕ μλ ???
  την ίδια ιστορία πήγατε να δημιουργησετε και την κυριακη
  ο στοχος σας ειναι προφανης να εκκμεταλευτειτε το κραξιμο που σας ριχνουν αλλα καλα σας έκαναν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *