Έτσι εξηγούνται όλα! Και από το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου κονομάει ο πρύτανης των ΜΑΤ

taiped1414157137Τις υπηρεσίες της στη διαδικασία εκποίησης του Ελληνικού προσφέρει, μεταξύ άλλων, και η νομική εταιρεία του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρου ΦορτσάκηΌπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, η Δικηγορική Εταιρεία “Φορτσάκης, Διακόπουλος, Μυλωνογιάννης και Συνεργάτες” συμπεριλαμβάνεται στους νομικούς συμβούλους της πρώτης και δεύτερης φάσης του διαγωνισμού για την, κατ’ ευφημισμόν, αξιοποίηση του Ελληνικού, με την ανάλογη βέβαια, και σίγουρα διόλου ευκαταφρόνητη, αμοιβή.
Μάλιστα στον ιστότοπο της εταιρείας του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών τονίζεται εμφατικά η εμπειρία της επιχείρησης στην “ιδιωτικοποίηση δημοσίων επιχειρήσεων” και την “προσέλκυση με τον τρόπο αυτό ξένων επενδύσεων”.
Συγκεκριμένα αναφέρεται:
“Η Εταιρεία μας διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλών τόσο ως προς
(α) την ανάθεση σε ιδιώτες αναδόχους της κατασκευής ή/και διαχείρισης μεγάλων έργων υποδομής, όσο και ως προς
(β) την ιδιωτικοποίηση δημοσίων επιχειρήσεων και η προσέλκυση με τον τρόπο αυτό ξένων επενδύσεων.
Η Εταιρεία μας καλύπτει σε όλα τα ζητήματα αυτά την εφαρμογή της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, στο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και στο στάδιο της εφαρμογής των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης επιχειρήσεων που ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από το Ελληνικό Δημόσιο και ανάθεσης της κατασκευής ή/και διαχείρισης μεγάλων έργων υποδομής στην Ελλάδα.”
Πηγή: kinisienergoipolites.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *