Εξόρμηση του Δίκτυου Σπάρτακος σε ΚΕΝ

λαμιαΜεγάλη εξόρμηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 16 Νοεμβρίου, σε τρία από τα μεγαλύτερα ΚΕΝ. 
Χιλιάδες ενημερωτικά κείμενα μοιράστηκαν στους γονείς και φίλους που σήμερα επισκέφτηκαν τους νεοσύλλεκτους φαντάρους  στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη, στο ΚΕΤΘ Αυλώνα και στο ΚΕΝ Θήβας.
Σε κάθε περίπτωση οι γονείς διατύπωναν συγκεκριμένες καταγγελίες των φαντάρων για την συμπεριφορά των στελεχών, τα καψόνια, την ποιότητα κια ποσότητα του φαγητού κλπ.
Στη διάθεση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ υπάρχει πλήθος καταγγελιών που τις επόμενες μέρες θα δουν το φως της δημοσιότητας.
Εντύπωση όμως προκάλεσε η υβριστική συμπεριφορά του Σμηναγού Φωτοπ. στην 124 ΠΒΕ. 
Με γλώσσα πεζοδρομίου -την οποία φυσικά δεν χρησιμοποιεί όταν βαρά προσοχή στο διοικητή της μονάδας, στο ΓΕΑ και στον ΥΕΘΑ Ν.Δένδια- και κρυμμένος πίσω από την τηλεφωνική γραμμή της μονάδας, αντιμετώπισε την προειδοποίηση μας για τη δημοσιοποίηση σχετικών καταγγελιών που αφορούν καψόνια στην συγκεκριμένη μονάδα. 
Νομίζουν οι θρασύδειλοι βαθμοφόροι ότι ο επικίνδυνος και βασανιστικός-υβριστικός τρόπος συμπεριφοράς τους απέναντι σε φαντάρους και πολίτες θα διαιωνίζεται.
Κάνουν λάθος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *