Πρόσκληση σε ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/4, ΤΕΕ, 6.00 μ.μ

aggΠρόσκληση σε ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8 ΑΠΡΙΛΗ 2016, ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα) στις 6.00 μ.μ.

Τις επόμενες μέρες θα βρεθούμε μπροστά σε μια νέα αντιλαϊκή – αντεργατική καταιγίδα μέτρων ύψους 5.4 δις ευρώ  που  θα φέρει προς ψήφιση στην βουλή η κυβέρνηση σε συμφωνία με το κουαρτέτο.

Στο επίκεντρο βρίσκετε το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατακρεουργεί την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις. Η απογείωση της φοροληστείας σε μισθούς συντάξεις και εισοδήματα,  η επιβολή και νέων φόρων στην λαϊκή κατανάλωση.

Ταυτόχρονα, με ταχύτητα μεθοδεύουν να ξεπουλήσουν όλη την δημόσια περιουσία στο κεφάλαιο και τους  τραπεζίτες, την παράδοσητων «κόκκινων δανείων» στα «κοράκια των αγορών». Χιλιάδες πλειστηριασμοί θα ακολουθήσουν  ακόμα και πρώτης κατοικίας, ενώ χιλιάδες επίσης μικρές  επιχειρήσεις θα ξεπουλιούνται και θα κλείνουν, εκτοξεύοντας την ανεργία.

Να δώσουμε την μάχη τώρα!

Η αποκλιμάκωση των αγώνων και η στασιμότητα μετά την απεργία στις 4 Φλεβάρη έδωσαν πολύτιμο χρόνο στη κυβέρνηση. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν σαν τα πρόβατα σε σφαγή.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες τις ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις, σε κάθε σωματείο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε κάθε αγωνιστική συλλογικότητα, εργαζομένων, ανέργων και της νεολαίας σε μια πραγματικά ανυποχώρητη και συντονισμένη μάχη με όλα τα μέσα για τι επόμενες κρίσιμες μέρες.

Η απεργία στις 7 Απρίλη να γίνει αφετηρία μιας παρατεταμένης συγκρουσιακής μάχης με πανεργατικά παλλαϊκά χαρακτηριστικά έξω από τα σχέδια τους.

Καλούμε σε ανοιχτή ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8 ΑΠΡΙΛΗ, αμέσως μετά την απεργία, να οργανώσουμε και να συναποφασίσουμε τις δράσεις μας για την συνέχεια.  Να δώσουμε συντονισμένα και με όλες μας τις δυνάμεις την αποφασιστική μάχη να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα και  όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση. Για να ανατραπεί συνολικά  η επίθεση. Με τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα μπροστά απέναντι στα συμφέροντα του κεφαλαίου, των δανειστών, της ΕΕ, του ΔΝΤ.

Αποφασιστική κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τώρα!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ για το συντονισμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *