Ξεφτιλισμένοι κροκόδειλοι.

“Κόψτε τα πρωτοφανής τραγωδία 63 ήταν οι νεκροί το 2007” !!! Τάδε έφη Ευγενία Λουπάκη δημοσιογράφος στην Αυγή. Δηλαδή, αν είναι 50 οι νεκροί ακόμα κι 60 ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερος από τη ΝΔ! Αυτό θέλει να πει!

Ε λοιπόν είστε ίδιοι. Ξέρετε γιατί; Γιατί κάνετε την ίδια ακριβώς πολιτική που εννοεί τους εμπρησμούς δασών. Τα ίδια με τα αυθαίρετα, τους καταπατητές, τις εταιρίες, που θέλουν να επενδύσουν -και καλά- στα καμμένα κοκ.
Μάλλον είστε χειρότεροι, γιατί ενώ έχουν προηγηθεί τέτοιες τραγωδίες, τέτοια εγκλήματα με την ανοχή του κράτους, τα συνεχίζετε. Στους πόσους νεκρούς πρέπει να μιλήσουμε για τραγωδία
Kι ένας άνθρωπος είναι πάρα πολύ μεγάλη απώλεια.
Άραγε τι θα λέγατε, αν συνέβαινε η καταστροφική πυρκαγιά επί ΝΔ; Συνέβη! Tι λέγατε τότε;

“Αυτές τις δύσκολες ώρες της εθνικής τραγωδίας η κοινωνία πλημμυρίζει από αισθήματα οδύνης και οργής
Οδύνη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τον δασικό πλούτο της χώρας και τις αγροτικές καλλιέργειες που καταστράφηκαν, τα ζώα που αφανίστηκαν, τα σπίτια και τις περιουσίες που χάθηκαν.

Οργή γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ προφυλαγμένη στις κλιματιζόμενες αίθουσες του Μαξίμου, διέθεσε τις ελάχιστες δυνάμεις του ήδη διαλυμένου κρατικού μηχανισμού για τον ένα και μοναδικό στόχο της: Την εκ νέου νομή της εξουσίας.

Η κυβέρνηση αγνοώντας το γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι ζούμε μια πρωτοφανή οικολογική καταστροφή έσπευσε να προκηρύξει εκλογές πάνω στην καμένη γη, στο όνομα της Συνταγματικής αναθεώρησης, δηλαδή της αναθεώρησης του άρθρου 24, κλείνοντας το μάτι σε κάθε λογής καταπατητές, εμπρηστές και οικοπεδοφάγους.
Ακόμα πιο προσβλητική για την κοινή νοημοσύνη, αυτές τις τραγικές στιγμές, είναι η ανόητη επικοινωνιακού χαρακτήρα ενέργεια της κυβέρνησης να εμπλέξει στις έρευνες την αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ, προσπαθώντας να πείσει ότι πίσω από την καταστροφή βρίσκεται κάποιο σκοτεινό σχέδιο και όχι η δική της πολιτική για τα δάση”. 24/8/2007.

Δεν είστε όμως οι μοναδικοί ξευτελισμένοι. Αυτό βέβαια δεν σας δικαιολογεί καθόλου.
Η χαρά ορισμένων συναδέλφων σας, που πρόσκεινται στη ΝΔ, δεν κρύβονταν. Ως ύαινες έψαχναν για πτώματα, για να δείξουν άραγε τι; Πόσο ανίκανος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Είδαμε την “ικανή” ΝΔ τόσα χρόνια.
Κάνουν πως ξεχνάνε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν την ίδια ακριβώς πολιτική, που βέβαια έχει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα.

Σε ένα κακοπαιγμένο θέατρο τ’ αστικά κόμματα αλλάζουν ατάκες, ανάλογα αν παίζουν το ρόλο της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης. Φυσικά δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο παρά μόνο για τα “ψηφαλάκια”. Τα δάκρυά τους είναι κροκοδείλια, είναι δε συνυπεύθυνοι των καταστροφών.
Το καλοκαίρι καιγόμαστε, το χειμώνα πνιγόμαστε, στην Ελλάδα του 21ου αιώνα! Εκεί καταντήσαμε, ανεξαρτήτως κηφήνα που βουτά το δημόσιο χρήμα…

mitsos175.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *