Γ. Καλαϊτζίδης: Είναι πολύ πιθανό να έχουμε σύντομα νεκρό στα Εξάρχεια.

Εχουν γραφτεί αρκετά για την χθεσινή δολοφονική επίθεση στα Εξάρχεια. Μάλιστα κάποιοι χρήστες του διαδικτύου εκτιμούν ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να υπάρξει νεκρός, ώστε να υπάρξει ένα γενικευμένο κλίμα τρόμου στην περιοχή, να εκλείψουν κάθε εστίες αντίστασης, ώστε να μπορέσει ανενόχλητα να την εμπορευματοποιήσει.
Σ’ αυτό το σχέδιο εντάσσεται και η εκκένωση του ΒΟΞ, μια κατασταλτική ενέργεια η οποία θα παρουσιαστεί σαν“επιχείρηση στο αρχηγείο του Ρουβίκωνα”. σύμφωνα μ αυτά που αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η όλη φάση, η οποία όπως γράφαμε και χτες, πιθανόν να δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις με συνέπειες που δεν μπορεί κανένας να προβλέψει.
Κι αυτό γιατί είναι άλλο πράγμα να κάνεις σχέδια επί χάρτου, όπως αυτά στα οποία προχωράει ο Χρυσοχοϊδης και οι επιτελείς του υπουργείου προστασίας του συστήματος και άλλο να προσπαθείς να τα υλοποιήσεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως αναμένουμε τις “θερμές μέρες” που θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με την εκτίμηση των αστών δημοσιολόγων.

Αξίζει τώρα να διαβάσουμε την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το μέλος του “Ρουβίκωνα”, Γιώργος Καλαϊτζίδης:

Χτες την στιγμή που τα ΜΑΤ προσπάθησαν( χωρίς επιτυχία)να εισβάλλουν στο ΒΟΞ ένας από τους άντρες της διμοιρίας τράβηξε το όπλο του. Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφία από το συμβάν αλλά το είδαν αρκετοί.

Οι εντολές της πολιτικής ηγεσίας όπως κατευθύνονται προς τα “κάτω” χάνουν τον προσανατολισμό τους, .Η κυβερνητική πολιτική στα Εξάρχεια είναι έρμαιο των νεύρων που έχει και ο τελευταίος ματατζής.

Έχουν μαζευτεί πολλοί “κορκονέοι” στην περιοχή.Το “ατύχημα” είναι κοντά.

Οικονόμου το βλέπεις; Έρχεται. Είναι πολύ πιθανό να έχουμε σύντομα νεκρό στα Εξάρχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *