Το αποκορύφωμα του …. Νενεκισμού, από στέλεχος της Ν.Δ στην Πάτρα, στην πολεμική του απέναντι στον Πελετίδη!

Την παρακάτω είδηση την αλιεύουμε από το Χ (πρώην twitter) και θα μπορούσες να την τιτλοφορήσεις: “Μαρογιαλουριτισμός τις δεκαετίες του 50”.

Στο παρακάτω οπτικό, λοιπόν, παρακολουθούμε κάποιον τύπο -απ’ ότι διαβάζουμε λέγεται Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ Αχαίας, δημοτικός σύμβουλος δήμου Πατρέων και πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Ζακύνθου- να βγάζει ένα λογίδριο όχι απλώς βγαλμένο απ’ τα κιτάπια υποψήφιου πολιτευτάκια της δεξιάς περασμένων εποχών, αλλά να ξεχειλίζει η λεκτική του σαπίλα σε βαθμό που προκαλεί μπόχα.

Απευθυνόμενος σε μια παρέα νέων ψηφοφόρων ο κομματάρχης της δεξιάς τους λέει: “Βάλτε πλάτη να πάρει η ΝΔ το δήμο της Πάτρας. Έχουμε κυβέρνηση, έχουμε Περιφέρεια, αν πάρουμε και το δήμο, όλο το χρήμα θα έρθει κάτω … Τώρα πως να έρθει; Αφού ο άλλος (σ.σ. εννοεί τον κομμουνιστή δήμαρχο Πελετίδη) πάει στα υπουργεία και τσακώνεται και δεν του δίνουν τίποτα! Ε, αφού δεν του δίνουν δεν έχει να δώσει!”.

Ο πολιτικός αλήτης -προφανώς απευθύνεται σε ένα ακροατήριο που δεν γνωρίζει να του απαντήσει- δεν είναι ότι χρησιμοποιεί ρητορική … ζητιανιάς προς τον “μπάρμπα της Κορώνης”. Το βασικό είναι ότι διδάσκει σε νέα παιδιά την “λογική” της ΥΠΟΤΑΓΗΣ, της μη διεκδίκησης, το “προσκύνημα”, στους ισχυρούς.

Ο Πελετίδης “τσακώνεται” λέει, με την κεντρική εξουσία, -έτσι ονομάζει τις μαχητικές διεκδικήσεις-ενώ αν πήγαινε και παρακαλούσε το κουβέρνο τότε θα του πετούσαν κάποια ψίχουλα. Πέρα ότι λέει μαλακίες, και αυτό φαίνεται από το έργο του κομμουνιστή δημάρχου, παρόμοιο του οποίου δεν έχει να παρουσιάσει κανένας άλλος δήμαρχος στην Ελλάδα, το να συνιστάς σε νέα παιδιά να μην παλεύουν, να μην διεκδικούν, αλλά να προσπαθούν μέσα από κομματικούς μηχανισμούς να βρουν λύσει στα προβλήματά τους είναι το αποκορύφωμα του …. Νενεκισμού. Και σ’ αυτό το στέλεχος της κυβερνητικής παράταξης είναι πραγματικά “άριστος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *