Πριν το πήδημα των μνημονίων λένε (ευ)βρομόλογα

Γράφει ο mitsos175

Πότε είχαμε ακούσει ξανά να ζητάει πρωθυπουργός ευρωομόλογα; Ήταν το 2011 που ο ΓΑΠ είπε βρομόλογα. Αλλά επειδή δε μίλαγε καλά τα Ελληνικά το παιδί, οι ΑΡΔ τα βάφτισαν ευρωομόλογα. Δήθεν θα μας βοηθούσαν οι ευρωπαίοι γεμίζοντας μας ευρώ. Δήθεν θα δανείζονταν για μας. Τελικά οι ευρωπαίοι κράτησαν τα ευρώ και μας έδωσαν τα πέη μαζί με τα μνημόνια. Σώσαμε έτσι τις ευρωπαϊκές τράπεζες για να μας πάρουν μετά τα σπίτια. Το ξέρουμε πια το βίτσιο, κάθε φορά που είναι να μας πηδήξουν λένε πρώτα βρομόλογα. Είναι το πιπέρι στο σεξ, μόνο που ούτε το ευχαριστιόμαστε, ούτε το θέλουμε.

Τώρα ο Κούλης, ο χουντικούλης, λέει πάλι κακές λεξούλες: Ευρωομόλογα. Για πόλεμο! Στο μεταξύ ποιος θα δανείσει γι αυτό το λόγο, για να αλληλοκαταστραφούν οι χώρες; Γιατί τα ομόλογα αυτά είναι ΔΑΝΕΙΑ, το γράφω με κεφαλαία για να το εμπεδώσουμε. Ποιος θα τα πληρώσει και σε ποιον, όταν τελειώσει η καταστροφή; Αν μείνει κανείς, γιατί οι Ρώσοι έχουν πυρηνικά και μόλις δουν τα σκούρα – χαμένοι για χαμένοι – θα τα ρίξουν, κι εμείς θα τα πούμε στην άλλη ζωή. Ελπίζω εκεί να μην έχουν χρέη.

Προφανώς λοιπόν τα δανεικά δεν είναι για να καταστρέψουμε μια ώρα αρχύτερα την ανθρωπότητα, έχουμε άλλους τρόπους γι αυτό, είναι για να πάρουν νέες μίζες από τα εξοπλιστικά τα λαμόγια. Ο Μητσοτάκης είναι πιο Πουτινικός κι από τον Πούτιν. Οι εφοπλιστές φίλοι του κάνουν λαθρεμπόριο με το ρώσικο πετρέλαιο και άλλα προϊόντα της μαμάς Ρωσίας. Αλλά στέλνει όπλα στο ναζί του Κιέβου. Γιατί; Πρώτον γιατί είναι υπάκουος και κάνει οτιδήποτε του λένε οι ξένοι προστάτες (νταβατζήδες τους λέει ο κόσμος) και δεύτερον γιατί έρχονται νέες χρυσές μίζες. Από αόρατα παλτά, από καράβια που χάνονται κι αρμενίζουν οι βαρκούλες, από όπλα, από χίλια δυο που θα χρυσοπληρώσουμε. Όλα αυτά σημαίνει νέα χρέη. Που ξέρουμε τι θα πει αυτό.

«Ευρωομόλογα σημαίνει χρεοκοπία» έλεγε προφητικά το ΚΚΕ πριν 13 χρόνια και τώρα λέει τα ίδια! Γιατί; Γιατί, Τζίμη Πανούση που έλεγες πως ο Ριζοσπάστης γράφει συνέχεια τα ίδια, γυρίσαμε ξανά στην εποχή που οι κηφήνες θέλουν πάλι ένα νέο, βαρβάτο, μνημόνιο. Τους κακομάθαμε, αφού όχι μόνο δεν τους κρεμάσαμε, ή έστω να τους βάλουμε μέσα ισόβια, όπως έπρεπε για τη χρεωκοπία και το ξεπούλημα της χώρας, αλλά τους βγάλαμε πάλι πάνω για να μας λεηλατήσουν! Μπορεί ο τράχηλος του Έλληνα να μην υποφέρει ζυγό, αλλά ο πισινός του μια χαρά γουστάρει να υποφέρει πάρα πολλά.
Θα μου πείτε προέχουν άλλα. Η ακρίβεια, η νοθεία, το κουκούλωμα εγκλημάτων…

Αλλά όπου να ’ναι θα έρθει το νέο μνημόνιο, δηλαδή θα συνεχίσουν τα παράσιτα να μας πίνουν το αίμα. Ως πότε; Μέχρι να βάλουμε μυαλό. Θα βάλουμε; Δεν ξέρω, θα δείξει. Αν δε βάλουμε μυαλό, θα μας βάλουν νέα χαράτσια, θα μας περικόψουν και πάλι σαν γύρο σε ψητοπωλείο που τον κόβουν συνέχεια. Ωρίμασαν οι συνθήκες αλλά για νέο μνημόνιο, νέα χρεοκοπία με νέα δικτατορία.

ΥΓ Κάτι μου λέει πως ο Κούλης μόλις πάει να χρεοκοπήσει η χώρα, θα γίνει Καραμανλής. Όχι ο φονιάς των Τεμπών, ο άλλος που την κοπάνησε, για να έρθει ο βλάκας ο ΓΑΠ να πιάσει αυτός το αναμμένο κάρβουνο των μνημονίων. Αν ήταν διαφορετικά, θα ήταν το ΠΑΣΟΚ στη θέση της ΝΔ και η ΝΔ στη θέση του ΠΑΣΟΚ.

Μία απάντηση στο “Πριν το πήδημα των μνημονίων λένε (ευ)βρομόλογα”

  1. Ο Ανδρουλάκης επιδιώκει να συσπειρώσει κόσμο για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρωτιά, στις επόμενες εκλογές, με στόχο να γίνει ο νέος Γιωργάκης Παπανδρέου. Παράνοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *