Αναμενόμενη εξέλιξη με 850 κιλά κοκαΐνης

Το αρχείο μας, μας πληροφορεί ότι σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον τον εντοπισμό 850 κιλών κοκαΐνης σε πλοίο συμφερόντων του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη. Ηταν μια είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, και λογικά περιμέναμε την εξέλιξη της.

Πλοίο στελέχους της ελληνικής “εφοπλιστικής οικογένειας”, να συλλαμβάνεται με ένα τέτοιο τεράστιο φορτίο ναρκωτικών, λογικά μετά από ένα χρόνο θα έπρεπε να είχαμε κάποιες δικαστικές εξελίξεις. Ομως και εδώ συνέβη το αναμενόμενο. Και αυτή την υπόθεση την έφαγε το σκοτάδι δικαιώνοντας την εταιρεία του εφοπλιστή που από την πρώτη στιγμή μιλούσε ότι ‘μετά από ενδελεχή έρευνα σε όλο το πλοίο, «διαπίστωσαν ότι ούτε το πλήρωμα, ούτε η εταιρεία, εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στο σχετικό γεγονός»’.

Ευκαιρία να παραθέσουμε τι γράφαμε τότε.

…. Σε σχέση πάντως με την “αφόδευση” που κάνουν οι πλουτοκράτες με “λεκάνη” το αστικό πολιτικό προσωπικό, αξίζει να θυμηθούμε ένα σπαρταριστό βιντεάκι του “προφήτή” μας, που αναφέρετε στον συγκεκριμένο εφοπλιστή, πλοίο του οποίου σήμερα εντοπίστηκε να διακινεί τεράστια ποσότητα κοκαΐνης.

Διαβάστε επίσης: Μιλώντας για την εγκληματική “εφοπλιστική οικογένεια”, με αφορμή της δηλώσεις του καπιταλιστή Π. Λασκαρίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *