Θηλυκός Λαδάς.

Γράφει ο mitsos175

Δεν θα σχολιάσω το θηλυκό Λαδά όσο και να παρακαλά η Καλλιόπη. Αφού η χούντα του Μητσοτάκη είναι πιστή αντιγραφή αυτής του Παπαδόπουλου θα αντιγράψω κι εγώ τον μέγα ιστορικό Ραφαηλίδη, καθώς η επιστήμη λέει πως σε παρόμοιες συνθήκες με τα ίδια υλικά έχουμε παρόμοια αποτελέσματα.

Βάλτε ένα ακροδεξιό, ένα δεξιό υποκριτή μαζί για ένα θέμα που δήθεν διαφωνούν και θα δείτε το ξύλο που θα πέσει. Όσο για μας έχουμε πολύ σοβαρότερα από μια φάπα μιας Ταλιμπάν σε μια της ΝΔ.
«Ο Παπαδόπουλος είναι ο «καλός» και ο Λαδάς ο «κακός». Ο καλός είναι σα να επιδεικνύει τον κακό και να λέει: Να είστε ικανοποιημένοι με μένα γιατί υπάρχουν και χειρότεροι ανάμεσά μας και φροντίζει να το κάνει σαφές αυτό με το ξύλο που ρίχνει ο Λαδάς αυτοπροσώπως σε δυο καθόλα αξιοπρεπείς δημοσιογράφους της πεφωτισμένης δεξιάς, τον Παναγιώτη Λαμπρία και τον Γιάννη Λάμψα, διευθυντή και αρχισυντάκτη αντιστοίχως του περιοδικού «Εικόνες»».

Σημείωση: Διαφωνώ με τον όρο «πεφωτισμένη δεξιά», δεν υπάρχει φως στο σκοτάδι, αλλά ας συνεχίσουμε:
«Το εν λόγω περιοδικό είχε δημοσιεύσει μια έρευνα για την ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα, και επειδή ο Λαδάς άντρακλας με τα όλα του, αν και σχεδόν νάνος στο μπόι, δεν παραδέχεται πως στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε ομοφυλοφιλία, καλεί τους δυο καλούς δημοσιογράφους στο γραφείο του κι αρχίζει να τους κοπανάει με τη λαβή του περιστρόφου. Το μήνυμα είναι σαφές: Εσείς οι δεξιοί μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και υπερδεξιοί, έτοιμοι να σας λιανίσουν»

Το ξυλίκι λοιπόν μεταξύ τους είναι για καθαρά διαφημιστικούς λόγους. Εξυπηρετεί και την ομοφοβική ΝΔ, αφού φαίνεται δήθεν «πεφωτισμένη»! Όσο για τους χριστιανοφασίστες, αυτοί κι αν διαφημίζονται! «Είμαστε πιο άντρες εμείς»! «Στο κάτω – κάτω τι δουλειά είχε η αμαρτωλή στην Εκκλησία»; Το είπαν; Δεν το είπαν ακόμα; Θα το πουν! Όπως θα πουν σίγουρα «Πας πρώτα και ψηφίζεις υπέρ των gay και μετά πας στο ναό για ψήφο»;!

Γιατί τι θέλει η θεούσα; Έναν άντρα ζόρικο, βαρύ και αιμοβόρικο. Τι θέλει επίσης ένα δεξιό σερνικό; Να φανεί άντρας! Πόσο άντρας; Μέχρι εκεί που δέρνει τη γυναίκα και τα παιδιά του. Που θα φανεί ο αντρισμός των δεξιών; Στα δύσκολα; Μπροστά στο αφεντικό ή μπροστά στον άδικο και παράλογο νόμο, σκύβουν να τους πηδήξουν!

Για τις φάπες που έφαγε η υποκρίτρια της ΝΔ, έχω επίσης να πω πως, στη ΝΔ υπάρχουν ένα σωρό Λαδάδες, τρις χειρότεροι από τους Ταλιμπάν. Η αρσενική Εύα Μπράουν πχ τι λέει για τους gay στην αρχαία Ελλάδα; Βέβαια εδώ μιλάμε για κάποιο που δεν παραδέχονταν το Ολοκαύτωμα, όμως είναι υπουργός της γαλάζιας συμμορίας!
Όπως είπε κι ο εκπρόσωπος των ντόπιων Ταλιμπάν: Αφού δε μας κάνετε το χατίρι, θα τις τρώτε! Αλλιώς το είπε, αλλά το νόημα αυτό είναι.
Να σας πω κι ένα τελευταίο: Φυλακή θέλουν οι νεοδημοκράτες, αλλά για το πλιάτσικο, τα εγκλήματα, την καταστροφή, το θάνατο χιλιάδων από την πολιτική τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *