Ενα άγαρμπο δούλεμα αποτελεί η δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε κατά πόσο έχει βάση δημοσκόπηση που φέρνει τον Γιώργο Αυτιά να προηγείται συντριπτικά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ν.Δ., ενώ εκλέγεται άνετα -σύμφωνα πάντα με αυτή την μέτρηση (Action 24-Opinion Poll) η Ελεονώρα Μελέτη, αφού βρίσκεται στην 7η σειρά των προτιμήσεων των ψηφοφόρων με ποσοστό 19,1%. (Το κυβερνητικό κόμμα εκτιμάει ότι θα περάσει τους οκτώ ίσως και τους εννέα ευρωβουλευτές).

Χαμένος χρόνος θα ήταν να σχολιάσουμε με ποια κριτήρια τα αστικά κόμματα καταρτίζουν τα ευρωψηφοδέλτια τους. Το ίδιο και για την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος απέναντι σε “αναγνωρίσιμα” πρόσωπα. Και αν κάνουμε αυτή την ανάρτηση είναι γιατί κάπου αισθανθήκαμε ενόχληση που η Ελεονώρα Μελέτη υποτιμάει τόσο πολύ την νοημοσύνη μας. Και το έκανε προκλητικότατα στην εκπομπή του ομοϊδεάτη της Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος ανέλαβε να προωθήσει την υποψηφιότητά της.

Θέλησε δηλαδή να μας πείσει ότι είναι τόσο το ενδιαφέρον της για τα πολιτικά δρώμενα και το πάθος της για το κυβερνητικό κόμμα, που η ίδια είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει την τηλεοπτική της σταδιοδρομία, χάνοντας χρήματα, για να μας εκπροσωπήσει στο ευρωκοινοβούλιο.

Ενα άγαρμπο δούλεμα αποτελεί η δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη:

«Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ως ευρωβουλευτής. Απλά αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν καλά ότι το χρήμα δεν είναι για εμένα το πρώτο κίνητρο. Πολλές φορές έχω πει ότι θα κάνω κάτι στη ζωή μου με λιγότερα λεφτά γιατί μπορεί να με εκφράζει λίγο περισσότερο από κάτι άλλο που θα μου απέφερε μεγαλύτερο κέρδος. Έτσι λοιπόν και σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που με έκανε να σκεφτώ και να πάρω την απόφαση ήταν η ατζέντα που αφορά και στα κοινωνικά ζητήματα»,

Μία απάντηση στο “Ενα άγαρμπο δούλεμα αποτελεί η δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη”

  1. Η Ελεονώρα είπε να παλέψει για την Ελλάδα στις αλλαξοκωλιές του Ευρωπαϊκού Κυνοβουλίου και να συνεχίσει το έργο της Καϊλή…ή αλλοιώς, “είναι πολλά τα λεφτά Άρη…Κλασσική ΝεοΓιδοκράτισσα, πέφτει με τα μούτρα όπου υπάρχει σαπίλα και παράνομος χρηματισμός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *