Νεκροταφείο παιδιών η ΓΑΖΑ

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από τότε που ήρθαν στην δημοσιότητα προφανή στοιχεία για την επιχείρηση γενοκτονίας που έχουν εξαπολύσει οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ στον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό. Και μιλάμε για την ανακάλυψη του ομαδικού τάφου στο νοσοκομείο Nasser της Γάζας.

Οι διασώστες βρήκαν εκατοντάδες πτώματα, μερικά με τα χέρια δεμένα και άλλα με το δέρμα, τα όργανα ή τα κεφάλια τους αφαιρεμένα.

Και ενώ θα περίμενε κανένας ότι θα γινόταν ένας χαμός παγκόσμια ώστε να καταδικαστεί η βάρβαρη, αδιανόητη συμπεριφορά του σιωνιστικού καθεστώτος του Τελ Αβίβ, ήταν μια είδηση που υποβαθμίστηκε απόλυτα από τα διεθνή ΜΜΕ.

Την ίδια συμπεριφορά ακολουθεί η πολιτισμένη Ευρώπη καθώς και η Αμερική παρακολουθώντας την ΓΑΖΑ να έχει καταντήσει νεκροταφείο παιδιών. Ο αριθμός των παιδιών που σκοτώθηκαν στη Γάζα σε 6 μήνες στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο των παιδιών που σκοτώθηκαν σε τέσσερα χρόνια συγκρούσεων ανά τον κόσμο. 15.780 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Και η Ελληνική κυβέρνηση επαίρεται που έχει πιστό σύμμαχο ένα κράτος – τρομοκράτη που μακελεύει έναν ολόκληρο λαό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *