Οι “κάφροι” και τα “ασήμαντα ανθρωπάκια” του ΕΣΥ, απαντούν στον Γεωργιάδη.

Η αναίδεια και προκλητικότητα του Αδωνι Γεωργιάδη πήραν την πρέπουσα απάντηση από την γνωστή γιατρό της Λέσβου, Ζήνα Κακναβάτου, στα εγκαίνια του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.

Στην φιέστα που έστησε ο υπουργός υγείας για τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ βρήκε μπροστά του εργαζόμενους των δημόσιων δομών υγείας της Λέσβου, και άλλους πολίτες, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης.

Εχασε εντελώς την ψυχραιμία του ο Αδωνις από τις αποδοκιμασίες που δεχόταν για την πολιτική του στον χώρο της υγείας και έδειξε την τραμπούκικη πλευρά της προσωπικότητάς του. (Το πρωί μάθαμε ότι παριστάνει και τον δον Ζουάν). Επιδόθηκε, λοιπόν σε ένα υβρεολόγιο απέναντι στους συγκεντρωμένους -του τύπου «Πάτε να κάντε καμιά δουλειά», «Είστε ανθρωπάκια, ασήμαντα», κ.α- ενώ επικαλούμενος ότι έχει πάρει πάρει 68.000 σταυρούς έδωσε ένα ρεσιτάλ αλαζονείας, βρισκόμενος εκτός εαυτού.

Η προκλητικότητα και ο απαξιωτικός τρόπος απέναντι στους εργαζομένους από τον Γεωργιάδη πήρε την απάντησή του από την γιατρό και στέλεχος της παράταξης Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Ζήνα Κακναβάτου, όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο. Η ίδια μεταξύ άλλων τόνισε, ότι οι συγκεντρωμένοι δεν είναι κάφροι όπως είπε ο Υπουργός, αλλά εργαζόμενοι στο ΕΣΥ που δεν αντέχουν άλλο την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας, με στρατιώτες οδηγούς ΕΚΑΒ, ελλείψεις στα νοσοκομεία, ελλείψεις ακτινολόγων στα Κέντρα Υγείας και τόσα άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *