Πηγή: Αρετή Αθανασίου – f/b
Η Μαρία Καρυστιανού, γεμάτη ένταση και συσσωρευμένη οργή από τις διαδοχικές κυβερνητικές συγκαλύψεις του Εγκλήματος των Τεμπών, αποκαλύπτει πως υπάρχει σκέψη να κατεβάσει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών δική του ολοκληρωμένη πρόταση για προανακριτική για τον Κ. Καραμανλή: «Mια πρόταση που θα ζητήσουμε να την στηρίξουν όλα τα κόμματα».
Το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι «να βγούμε στους δρόμους! Θα βγούμε στους δρόμους ξανά λέγοντας πως δεν μπορείτε πλέον να μας κοροϊδεύετε! Γιατί το δικό μας κομμάτι, των 57 οικογενειών, είναι ο θάνατος. Είναι ο καημός, είναι ο πόνος, είναι η απώλεια. Από εκεί και πέρα όμως η μη απόδοση δικαιοσύνης, ο ευτελισμός και της Βουλής και της Δικαιοσύνης είναι υπόθεση όλων μας».
«E, θα ξαναβγούμε έξω λοιπόν, θα ξαναβγούμε στους δρόμους!»
— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) May 28, 2025
Η Μαρία @mkaristianou, γεμάτη ένταση και συσσωρευμένη οργή από τις διαδοχικές κυβερνητικές συγκαλύψεις του Εγκλήματος των Τεμπών, αποκαλύπτει πως υπάρχει σκέψη να κατεβάσει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών δική… pic.twitter.com/FsI5tL5LqR
Αφήστε μια απάντηση