Λέμε μήπως…

Ένα θέμα απ’ το «ψυγείο» είχε πρωτοσέλιδο χτες η φυλλάδα του Τριανταφυλλόπουλου «Veto».

Στο δισέλιδο ρεπορτάζ της η εφημερίδα μιλούσε για “«Αρωμα» Μονής Βατοπεδίου αναδύει η υπόθεση με τα οικόπεδα στην Ξάνθη που έχει στην κυριότητα του ο κ. Βασίλης Βενιζέλος , πατέρας του σημερινού υπουργού Εθνικής Αμυνας καθώς το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς χάνεται στην εποχή των κομιτατζήδων”.

Με δυο λόγια το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πατέρας του Ε. Βενιζέλου «κέρδισε από το Δημόσιο με ψευδομάρτυρες, εκτάσεις κομιτατζήδων και έχτισε πολυκατοικία σε παιδική χαρά».

Αρχικά αναφέραμε ότι αυτό το θέμα το ανασύρει η εφημερίδα απ’ το «ψυγείο» γιατί με το ίδιο ακριβώς ζήτημα είχε ασχοληθεί στην τηλεοπτική του εκπομπή ο Ζούγκλας στις 19 Γενάρη.
Τα στοιχεία που παρουσίασε τότε είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που δημοσιεύονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Στην τηλεοπτική εκπομπή τότε είχε κάνει παρέμβαση ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπου με χαμηλούς τόνους προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σήμερα όμως παρουσιάζετε εξοργισμένος, και ο υπουργός Εθν. Αμυνας τονίζει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ότι το δημοσίευμα έχει εναντίον του συκοφαντικό υπαινιγμό, προσβάλλει βάναυσα και ενσυνείδητα την τιμή του ως πολιτικού προσώπου, και ότι ο πατέρας του θα μηνύσει την εφημερίδα.

Μένουμε με την –ρητορική- απορία. Γιατί όλα αυτά δεν τα έλεγε και δεν ζητούσε την «προστασία» της «Δικαιοσύνης», ο Ε. Βενιζέλος, όταν το θέμα είχε βγει στην δημοσιότητα; Μήπως τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες αφού ο ίδιος είναι σε υπουργική καρέκλα και το κόμμα του στην κυβέρνηση του τόπου, άρα η «αδέκαστη και αντικειμενική» «Δικαιοσύνη» θα δει την υπόθεση του με άλλο πρίσμα; Λέμε μήπως ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *