ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ «Η ΑΛΕΠΟΥ» ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;

Εντελώς τυχαία(;) στη σημερινή συγκέντρωση – πορεία (Πεζόδρομος Κοραή – πορεία υπ. οικονομικών/βουλή) που διοργανώνει η Επιτροπή ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ μαζί με άλλες συλλογικότητες, εμφανίστηκε και   η κρατικοδίαιτη ΑΔΕΔΥ καλώντας τους δημόσιους υπάλληλους να διαμαρτυρηθούν με αφορμή “την αποστολή των εκκαθαριστικών της εφορίας” και επίσης, «να καταργηθούν τα χαράτσια, να διαγραφούν οι φορολογικές υποχρεώσεις για τα χαμηλά εισοδήματα και να γίνει ρύθμιση για τα υπόλοιπα».
Ποιά είναι τα χαμηλά και ποια τα υπόλοιπα; Ποιος και πως θα ορίσει το ύψος των υπολοίπων; Τα επαίσχυντα “όρια της φτώχειας”; Αντί ανατροπών μιλάνε για ελεημοσύνες;;; 
Το τέλος του κατήφορου δεν έχει πάτο!!!

Με τον γνωστό “καπελωματικό” τρόπο οι εργατοπατέρες της ΑΔΕΔΥ προσπαθούν να παρέμβουν και να διαλύσουν κάθε αυθεντική κίνηση που γεννιέται από έναν λαό που υποφέρει. Οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια του εργατικού κινήματος της συναλλαγής με το κράτους και τους μηχανισμούς του, των δίχρονων, πεντάχρονων, συμβάσεων ταξικής ειρήνης, θέλουν τώρα να ξανάρθουν στο προσκήνιο και να πάρουν θέση στην καταστολή και τον έλεγχο των αγώνων που ξεκινάνε. Για μία ακόμα φορά θέλουν να φτιάξουν μηχανισμό προστασίας της πολιτικής της εκμετάλλευσης, των εργοδοτών, της κυβέρνησης της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Κανένας εργαζόμενος  σε πυροτεχνικές δράσεις με τον κρατικοδίαιτο αστικό συνδικαλισμό, με τους συνδαιτημόνες της εργοδοσίας. Καλούμε κάθε εργαζόμενο να συμμετέχει στις ανεξάρτητες πολιτικές-συνδικαλιστικές- συλλογικότητες εργαζομένων και ανέργων, στις λαϊκές συνελεύσεις και τις επιτροπές αγώνα για να διαμορφώσουμε ένα ανεξάρτητο λαϊκό εργατικό κίνημα αντίστασης, χωρίς εκπροσώπους και αντιπροσώπους, χωρίς συνδικαλοπατέρες και παράγοντες, για να είναι αποτελεσματικός και νικηφόρος ο αγώνας μας ενάντια στην πολιτική των μνημονίων, της κυβερνητικής τρόικας και των ΕΕ – ΔΝΤ, ευθύνη για τις οποίες έχει και το κρατικοδίαιτο, ευρωπροσηλωμένο συνδικαλιστικό κατεστημένο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ όσο και τα πολιτικά κόμματα που συνεχίσουν να συμμετέχουν και να στηρίζουν τους εργατοπατέρες.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” – www.denplirono.info

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *