Συνεχίζεται η δίκη της δασκάλας Στέλλας Πρωτονοτάριου

Εκατοντάδες συμπαραστάτες έχουν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα και τους διαδρόμους όπου διεξάγεται η δίκη της εκπαιδευτικού Στέλλας Πρωτονοτάριου.

Εντονη είναι επίσης η μπατσάδικη παρουσία, ενώ το κάλεσμα που έγινε χτες απ’ το φασιστοκάναλο Blue Skay για παρουσία φασιστοειδών που θα απαιτούσαν την καταδίκη της δασκάλας δεν είχε καμιά ανταπόκριση.
(Σε μια γωνιά εντοπίσαμε 3-4 ακροδεξιούς οι οποίοι μάλιστα κάποια στιγμή κάλεσαν τους μπάτσους να τους προστατέψουν, ισχυριζόμενοι ότι οι συμπαραστάτες της εκπαιδευτικού τους έβρισαν).

Η δίκη διεκόπη στις 2 και θα συνεχιστεί μετά το διάλειμμα που έκαναν οι δικαστές.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το αποτέλεσμα και την διεξαγωγή της δίκης, θα έχουμε αργότερα όταν εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

0 απαντήσεις στο “Συνεχίζεται η δίκη της δασκάλας Στέλλας Πρωτονοτάριου”

  1. ρε μαγκες πειτε μου σας παρακαλω αν οι Ελληνες στη Γερμανια πηγαινουν σε Γερμανικα σχολεια και μαθαινουν Ελληνικα και Ελληνικη Ιστορια με τους φορους των Γερμανων πολιτων????
    Ρε δεν πηδιομαστε σ.αυτη τη χωρα που θα μου πειτε φασιστα επειδη θελω τα παιδια μου να μαθουν Ελληνικα και Ελληνικη Ιστορια
    Εγω ξερω οτι οταν ειμαι καπου φιλοξενουμενος σεβομαι τον οικοδεσποτηκαι δεν καταχραζομαι την φιλοξενια του
    Εδω λοιπον εχουμε το φαινομενο οταν μιλαω για τους συγγενεις μου , τους φιλους μου .τους συγχωριανους μου κλπ να με λετε φασιστα αυτοι που πουλανε και τη μανα τους οχι μονο την πατριδα τους τι ειναι ?????
    μηπως ξερετε κατι για το φαινομενο Κοσοβο????
    και εκει το ιδιο μοντελο προωθουσαν μ'αυτο που μας ετοιμαζουν στην Ελλαδα
    Ζητω τα γκετο που ετοιμαζονται
    χαρα στους εμπορους πολεμου γι'αυτο που ερχεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *