To Σ.Μ.Τ. για την παρουσία της αστυνομίας στο συντονισμό

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
(ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΓΕΩΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ)

Καταγγελία για την παρουσία της αστυνομίας σε σύσκεψη του συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ 9.00 πμ (Κατεχάκη και Μεσογείων)

Το σωματείο μισθωτών τεχνικών καταγγέλλει την απρόκλητη και πρωτοφανή παρουσία της αστυνομίας στη σύσκεψη συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/2 στα γραφεία του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Κατά τη διάρκειας της διαδικασίας δύο ένστολοι αστυνομικοί παρουσιάστηκαν στην είσοδο των γραφείων  του σωματείου, και δήλωσαν ότι βρίσκονταν εκεί με άνωθεν εντολή για να ελέγξουν αν τηρείται ο νόμος και η τάξη! Μετά την έντονη διαμαρτυρία των συναδέλφων τα όργανα του «νόμου και της τάξης» αποχώρησαν.
Στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε από συνδικαλιστές στο διοικητή του αστυνομικού τμήματος ακροπόλεως, διαπιστώθηκε πως η εντολή είχε δοθεί από την  Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το συνδικαλιστικό της ασφάλειας είναι εδώ! Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι τυχαίο, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση επιστρατεύει απεργούς, χρησιμοποιεί άγρια καταστολή απέναντι στους αγρότες και σε κάθε αντίσταση,  θέλει να καταργήσει δια νόμου το δικαίωμα των εργαζόμενων στην απεργία. Το κυβερνητικό μπλοκ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για να επιβάλλει την πρωτόφαντη αντιλαϊκή πολιτική του είναι αποφασισμένο να συνθλίψει κάθε αντίδραση και κάθε άρνηση υποταγής στα κελεύσματα της ΕΕ του ΔΝΤ και του κεφαλαίου.

Δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό και αποφασιστικό τρόπο ότι το ταξικό εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε διαρκή και ανυποχώρητο αγώνα, μέσα από τη συλλογική οργάνωση των εργαζομένων, για να ανατραπεί ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός κυβέρνησης-κεφαλαίου-Ευρωπαικής Ένωσης.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα να καταδικάσουν αποφασιστικά αυτού του είδους τις προκλήσεις.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
(ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΓΕΩΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ)
Ερμού και Φωκίωνος 11, 4ος όροφος, ΑΘΗΝΑ, http://www.somt.gr, τηλ. επικοινωνίας 6936760879 , 6977806266.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *