‘Η θα τους ανατρέψουμε ή θα μας ισοπεδώσουν

  Ένα δισέλιδο απ’ το περιοδικό «Επίκαιρα», και οι σημερινές ειδήσεις (δείτε το βίντεο) μας δείχνουν ότι τον εργασιακό μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν κυβέρνηση και τρόικα δεν τον έχουμε δει ακόμα σε όλο του το μεγαλείο

Δεν είναι απλώς ότι ετοιμάζουν το ξεπούλημα στους καπιταλιστές κάθε δημόσιας περιουσίας που απέμεινε, και το παραπέρα φούντωμα της ανεργίας που θα επέλθει, αφού όπως σημειώνει το δημοσίευμα «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο Μνημόνιο προβλέπεται και το κλείσιμο ΔΕΚΟ». Είναι και η κατρακύλα στο μεροκάματο όσων «τυχερών» έχουν ακόμα δουλειά αφού οι τροϊκανοί «εκτιμούν ότι οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να συμπιεστούν για να γίνουν οι τιμές των ελληνικών προϊόντων πιο ανταγωνιστικές. Για το λόγο αυτό και πιέζουν για αλλαγές στο νόμο των εργασιακών σχέσεων που θα φτάνουν μέχρι την παροχή της δυνατότητας υπογραφής ατομικών συμβάσεων».

Όχι ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν βολεύει την κυβέρνηση και τα συμφέροντα που υπηρετεί.  Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι η εθελούσια ξενοδουλία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ  έχει δώσει τα περιθώρια στους επικυρίαρχους της χώρας να συμπεριφέρονται με τέτοιο κυνισμό που δεν έχουμε συναντήσει εδώ και δεκαετίες.
Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που και αστοί δημοσιολόγοι απ’ το Megaλο κυβερνητικό προπαγανδιστικό τηλεοπτικό κανάλι να μην κρύβουν την δυσφορία τους!!!

 
Περιθώρια δεν υπάρχουν. ‘Η θα ανατρέψουμε τον κυβερνητικό θίασο που ανέλαβε με τους ξένους συνεταίρους του να μας ισοπεδώσουν ή θα είμαστε άξιοι να υποστούμε τους σχεδιασμούς που κάνουν άλλοι για μας χωρίς εμάς.

2 απαντήσεις στο “‘Η θα τους ανατρέψουμε ή θα μας ισοπεδώσουν”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *