Γ. Παπακωνσταντίνου – ο Ποπάυ (Βίντεο)

Ο Στέφανος Χίος δεν είναι παρά ένας γελοίος με ακροδεξιές απόψεις, κάποιες φορές, δημοσιοκάφρος. Στο λεξιλόγιο του συναγωνίζεται το αφεντικό του, τον Γ. Κουρή, στο κανάλι του οποίου δουλεύει. Ηταν όμως άνευ προηγουμένου το “λούσιμο” που έριξε στον “τσάρο” της οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου (Δείτε το βίντεο).

Πέρα τον άλλων βγάζει και πολύ γέλιο αφού τα χαρακτηριστικά επίθετα που απευθύνει στον Παπακωνσταντίνου δεν έχουν ξανακουστούν στην ελληνική τηλεόραση.

2 απαντήσεις στο “Γ. Παπακωνσταντίνου – ο Ποπάυ (Βίντεο)”

 1. Μην έχετε αυταπάτες παιδιά.

  Tο κάθε contra και ο κάθε "αγανακτισμένος" παίζουν το παιχνίδι του κάθε συστήματος με τα 1000.
  Το γνωστό κόλπο των "δήθεν" "τηλε-αντιστασιακών" που κατά την γνώμη μου αποτελούν την συστημική βαλβίδα εκτόνωσης ή εναλλακτική προσπάθεια συστημικής συμμαχίας ενάντια στην άνοδο της αριστεράς.

  Μιας και τα συγκροτήματα τύπου θέλουν να μας σώσουν από την σπατάλη, την φτώχεια και την χρεοκοπία, και βοηθούν στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και στην ύπαρξη "φορολογικής συνείδησης" υπάρχουν μερικές καλοπροαίρετες ερωτήσεις για το ίδιο με το Contra συγκροτήματος τύπου.

  ================================
  Τα τηλεοπτικά κάναλια πληρώνουν χρήματα για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν ή τις έχουν δωρεάν;

  Το Alter, εξέδιδε "πλαστά" τιμολόγια; Το Alter αφήνει απλήρωτους εργαζόμενους και τεχνικούς του και απολύει υπαλλήλους του;

  Ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ΣΚΑΙ για τα χρέη του ΑLTER; Το ALTER χρωστά λεφτά στο δημόσιο και αν ναι πόσα;

  Yπάρχουν παλιοί και ίσως νυν προβεβλημένοι "αυριανιστές", ανάμεσα μέσα σε αυτούς που εμφανίζονται ως "πρωτοβουλία κατοίκων" Αγ. Παντελεήμωνα;

  Ποια είναι η θέση του Contra για τις δηλώσεις συν/χη σε εκπομπή του Μega περί της μονάδας ταχείας επέμβασης του στρατού, διαταγές της μονάδας αυτής και από το ΝΑΤΟ, και την δυνατότητα παρέμβασής της και σε γεγονότα παρόμοια του Δεκέμβρη του 2008 και στην Ελλάδα;

  Και τέλος μία ιστορική ερώτηση. Αληθεύει πως ο Κολοκοτρώνης (που τόσο τους αρέσει να χρησιμοποιούν τις εκφράσεις του στο Contra) πρότεινε δίθρησκο(Χριστιανοί-Μουσουλμάνοι) και δίγλωσσο(Ελληνικά – Αρβανίτικα) κράτος;
  ===============================

  Και κάτι από "Καθημερινή" , δύο τρεις βδομάδες πριν

  "..Από την άλλη μεριά έχεις τις φωτεινές εξαιρέσεις, τους πολλούς ανώνυμους λεβέντες του χρέους, που κάνουν τη δουλειά, τιμούν τη θέση τους και κρατούν αυτήν τη χώρα όρθια ακόμη. Μπορεί να είναι πιλότοι που πετούν στις πιο αντίξοες συνθήκες, με λίγα λεφτά, πάνω από το Φαρμακονήσι όταν εμφανίζονται προκλητικά τα τουρκικά αεροσκάφη. Μπορεί να είναι πρυτάνεις και καθηγητές σε διάφορα πανεπιστήμια, που τα προστατεύουν από τις μαφίες και τις συμμορίες χωρίς να κάνουν πολλή φασαρία. Μπορεί να είναι ένας αξιωματικός της αστυνομίας που κοιμάται στο γραφείο του, παίρνει 1.300 ευρώ τον μήνα, αλλά προστατεύει την κοινωνία από βαρεμένους, παράφρονες που θέλουν να τα κάψουν όλα αν μπορούν. Μπορεί, τέλος, να είναι ένας ικανός, έντιμος δημόσιος υπάλληλος που κρατάει μια ολόκληρη υπηρεσία, ενώ γύρω του η πλειοψηφία… πλέκει ή παίζει τέτρις και η πολιτική ηγεσία ασχολείται με ρουσφέτια…"

  Τα παραπάνω ελπίζω να μην έχουν σχέση με την προαναφερόμενη εκπομπή του Mega. Τα συμπεράσματα δικά σας.

 2. Συμφωνώ οτι ο Χίος παρα-έχει ακροδεξιές "τάσεις", ενίοτε τουλάχιστον.

  Όμως είναι μεγάαααλη απόλαυση να βλέπεις το πανίσχυρο "εργαλείο" της πασοκο-συμμορίας, τον ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ, να στρέφεται εναντίον των πρώην αφεντικών του. Στην προκειμένη περίπτωση, περισσότερο καλό κάνει, παρά κακό. Ο σκοπός δεν αγιάζει μεν τα μέσα, αλλά υπάρχει κόσμος τον οποίο μόνο με αυριανισμό μπορείς να τον κάνεις να πάψει να φοβάται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *