Ο πρωθυπουργός μας και οι συγκυβερνώντες του είναι άτομα βαθιά θρησκευόμενα

samaras_agio_orosΑρωμα εκλογών στο Ελλαδιστάν και το σκηνικό ξεκίνησε να στήνεται σιγά- σιγά, αρχής γινομένης από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Αγιο όρος. Γιατί όσο και εποικοδομητικές και να είναι οι κατ ιδίαν συνομιλίες με τον μεγαλοδύναμο μια επίσκεψη στους επί γης αντιπροσώπους του, συνοδεία καμερών και μικροφώνων, πρακτικά αποφέρει περισσότερα οφέλη. Ευσεβείς θείτσες θα συγκινηθούν από την ανάγνωση του «πάτερ υμών», θρησκευόμενοι «κυρ Παντελήδες» θα επικροτήσουν την επίσκεψη στον «οίκο του θεού» και όλο και κάτι θα εξαργυρωθεί στις κάλπες.

Ο πρωθυπουργός μας και οι συγκυβερνώντες του είναι άτομα βαθιά θρησκευόμενα, … πώς να το κρύψουμε άλλωστε. Η απόλυτη αφοσίωση τους στα ιδεώδη του Χριστιανισμού τους ώθησαν να ψηφίσουν νόμους και διατάγματα που θα φέρουν τους ανθρώπους μια ώρα αρχύτερα κοντά στον πλάστη τους.

Οδήγησαν λοιπόν ενάμιση εκατομμύριο πολιτών στην ανεργία δίνοντας τους την ευκαιρία να ασκητεύουν και το χρόνο να προσεύχονται, με κέρδος στο απώτερο μέλλον μα θέση στην αιώνια ζωή.

Φτωχοποίησαν το μεγαλύτερο μέρος του λαού με σκοπό την εξασφάλιση θέσεων στον παράδεισο. Κρίνοντας ότι η επίγεια κόλαση διαρκεί λιγότερο από την μεταθανάτια απέτρεψαν την ευημερία του λαού επί της γης Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με την χριστιανική διδασκαλία ευκολότερο είναι να περάσει μια καμήλα από την τρύπα μιας βελόνας παρά ο πλούσιος να πάει στον παράδεισο.

σαμαρας αγιο ορος1Δημιούργησαν άθλιες συνθήκες διαβίωσης των οικογενειών με συνέπεια σημαντικό ποσοστό παιδιών να υποσιτίζονται, στοχεύοντας οι νέες γενιές να διδάσκονται από νωρίς την νηστεία και την εγκράτεια, εισιτήρια αμφότερα για την βασιλεία των ουρανών.

Έκλεισαν και υποβάθμισαν σχολεία συμβάλλοντας στην μελλοντική ευτυχία των νέων γενεών. Γιατί σύμφωνα πάντα με τις χριστιανικές αρχές «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών».

Με γνώμονα πάντα την άδολη αγάπη για τον συνάνθρωπο διέλυσαν το σύστημα υγείας, στέρησαν από τους ασθενείς φάρμακα και περίθαλψη, έτσι ώστε να τους απαλλάξουν νωρίτερα από τα βάσανο της ζωής.

Υφάρπαξαν της συντάξεις των γερόντων ώστε να διάγουν με απόλυτη ταπεινότητα το υπόλοιπο των βίων τους, πληρώνοντας για τα νεανικά αμαρτήματα τους. Ετσι θα εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο εξαγνισμένοι και εξαϋλωμένοι, πανέτοιμοι για την συνάντηση με τον δημιουργό τους.

Θυσιαζόμενοι οι ίδιοι συμμάχησαν μες τον διάολο για να προσφέρουν στους πολίτες την συντροφιά των αγγέλων.
Δικαίως λοιπόν οι καλοί Σαμαρείτες. Σαμαράς και σια αισθάνονται ότι συμβάλλουν τα μέγιστα στην σωτηρία της χώρας και του λαού της.

Ο αχάριστος όμως λαός τι κάνει γ αυτούς; Την δική του ευγνωμοσύνη πότε και πως θα την εκφράσει;

Τ. Γ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *