Αθλιοι πολιτικοί τυχοδιώκτες

 Ξεπέρασε και τον Πάγκαλο σε χυδαιότητα στέλεχος του πολιτικού μορφώματος του Κουβέλη επιτιθέμενο ενάντια στον Σύριζα. Ο Ανδρέας Νεφελούδης -μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, με αφορμή τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε την περασμένη βδομάδα στους Αγιους Αναργύρους, ο Α. Λοβέρδος και η κουστωδία του, δημοσίευσε άρθρο –το οποίο αναδημοσιεύουν γεμάτες ικανοποίηση φιλοκυβερνητικές φυλλάδες- κατηγορώντας τον Συν- Σύριζα με χαρακτηρισμούς που αμφιβάλουμε αν ο αντιπρόεδρος της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης του ΓΑΠ θα μπορούσε να σκεφτεί.

Γράφει, λοιπόν, ο Α. Νεφελούδης,  ανάμεσα στα άλλα:

«Φαίνεται πως τα υψηλά ποσοστά παρουσίας στα ΜΜΕ εξαιτίας του ξεκατινιάσματος με στελέχη της κυβέρνησης, έχουν αναγάγει σε τρόπο πολιτικής συμπεριφοράς για τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, τους τραμπουκισμούς, τους προπηλακισμούς και τον ξυλοδαρμό όσων διαφωνούν μαζί τους. Έχουν, οι άθλιοι τυχοδιώκτες, διαπιστώσει πως αυτός, ο εκτρέφων το αυγό του φιδιού, τρόπος πολιτικής συμπεριφοράς παίζει, και στον βωμό κάθε δημοσιότητας δεν διστάζουν να μας φέρουν στο νου ότι το χειρότερο από αυταρχικές, προβοκατόρικες, κρυπτοφασιστικές και ακραία συντηρητικές συμπεριφορές».

Δεν είναι τυχαίο ότι το στέλεχος του Κουβέλη χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς ενάντια στον Σύριζα που ούτε κυβερνητικά στελέχη δεν έκαναν. Στην «Δημοκρατική Αριστερά» έχουν αντιληφθεί ότι οι ελπίδες τους για μια θέση στον κοινοβουλευτικό ήλιο είναι φρούδες παρά την υποστήριξη που έχουν από τα καθεστηκυία ΜΜΕ. Αμφίβολο είναι ακόμα και το αν συγκεντρώσουν το 1,5% αν λάβουν μέρος –όπως έχουν δηλώσει- στις επόμενες εκλογές για να δικαιούνται κρατική επιχορήγηση και να εξακολουθήσει να λειτουργεί αυτό το μόρφωμα.

Τι απομένει λοιπόν στα στελέχη του; Να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους στο ΠΑΣΟΚ μήπως και εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση. Πολιτικοί τυχοδιώκτες που μπροστά στο προσωπικό τους συμφέρον δεν διστάζουν να ξεράσουν τα εμέσματά τους σε πρώην συντρόφους τους.

0 απαντήσεις στο “Αθλιοι πολιτικοί τυχοδιώκτες”

 1. @giorgis

  αν σε φέρνει σε δύσκολη θέση προηγούμενο σχόλιο περί "μπαν..της εξουσίας", μην το δημοσιεύεις.

  Μην δίνουμε την αφορμή σε κάποιους τυχάρπαστους πολιτικούς χώρους(ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) να πέφτουμε στο πολιτικό τους επίπεδο.

 2. Μακάρι να είχαμε "νυμφομανείς" της εξουσίας..

  Μάλλον κάτι προς "μπανιστριτζήδες της εξουσίας" τους "ζυγίζω"..

 3. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε έκπληξη για τις ΝΥΜΦΟΜΑΝΕΙΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

 4. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε έκπληξη για τις ΝΥΜΦΟΜΑΝΕΙΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

 5. Τους ταξικούς σου αντιπάλους τούς πολεμάς,ενώ ταυτόχρονα μπορεί και να τους σέβεσαι.Ως αντιπάλους..
  Γι αυτούς τους πολιτικούς Εφιάλτες τί να νοιώσει κανείς; Μόνο αηδία και σιχασιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *