Η Λιάνα Κανέλλη για την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών (Βίντεο)

Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε την βουλευτίνα του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, να μιλάει στην πρωινή εκπομπή του Mega και στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη.
Η βουλευτίνα του ΚΚΕ αναλύει το σκεπτικό του κόμματος της σύμφωνα με το οποίο η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα παρευρεθεί στην συνάτηση με τον Γ. Παπανδρέου.

0 απαντήσεις στο “Η Λιάνα Κανέλλη για την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών (Βίντεο)”

  1. http://www.youtube.com/watch?v=qxJcmA_FW60

    Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορει (οχι μόνο η εν λόγω κυρία) αλλά ο οποιοςδήποτε θέλει να αυτοαποκαλείτε δημοκράτης πολιτης (πόσο μάλλον κουμουνιστής) να δέχεται να συναγελάζετε με τα παπαγαλάκια της ποιό μισητης ολιγαρχίας που πέρασε ποτέ από την ιστορία αυτού του τόπου. Ίσως πριν αρχίσει την επανάσταση η Κανέλλη θα πρέπει να αναρωτηθεί μήπως με την παρουσιά της νομιμοποιεί τον κόπρο του Αυγεία;

    Προσωπικά δεν θέλω να έχω καμια σχεση εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα με όσους δεν καταδικάζουν τα ΜΜΕξαπάτησης όπου βρεθούν και όπου σταθούν . Είναι η λυδία λύθος στις μέρες μας που θέτει τις πραγματικές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους δημοκράτες (με την περιεκτική εννοια του όρου) και τους συμπαθούντες την ολιγαρχία.

    altbreeze.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *