Ο Μπαλτάκος, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης και ο Πλεύρης στον "902"

untitledΠηγή: Γιώργος Ανανδρανιστάκης – “Αυγή”

Δεν είναι ο «902 Αριστερά στα fm», είναι ο «902 Παραπολιτικά στα fm», στον οποίο πουλήθηκε ο 902 από την ηγεσία του ΚΚΕ. Ο 902 Αριστερά έγινε 902 Δεξιά, πιο δεξιά δεν πάει, πιο δεξιά βρίσκεις τα λείψανα των ηγετών της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου.

Μέσα στις δυο πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, ο ρ/σ «Παραπολιτικά» πρόλαβε να φιλοξενήσει τον Τάκη Μπαλτάκο, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Θάνο Πλεύρη και τον Μάκη Βορίδη, τον ευπατρίδη Στυλιανό Παττακό τον κρατάνε εφεδρεία για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Αυτά είναι τα «Παραπολιτικά» του Γιάννη Κουρτάκη, στον οποίο πούλησε τη συχνότητα του ραδιοφώνου η ηγεσία του ΚΚΕ. Αυτά και χειρότερα από αυτά. Όχι μόνο παρέλαση ακροδεξιών, αλλά και εξόφθαλμη στήριξη του μπερλουσκονικού ψηφοδελτίου που κατεβάζει ο Μαρινάκης στον Πειραιά. Ουδεμία σχέση έχει ο Κουρτάκης με τον Μαρινάκη -προσοχή, γιατί πέφτουν αγωγές-, συμπτωματική είναι η ολόθερμη στήριξη στον Μώραλη, συμπτωματικά θα ονομαστεί «Θρύλος fm» το αθλητικό ραδιόφωνο που ετοιμάζουν.

Η ηγεσία του ΚΚΕ πούλησε το ραδιόφωνο στον Γιάννη Κουρτάκη και την τηλεόραση στον Φίλιππο Βρυώνη, ιδιοκτήτη του καναλιού Εxtra 3 και έναν από τους ελάχιστους επιχειρηματίες που πήρε μαζί του ο Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στο Κατάρ. Γι’ αυτό κρύφτηκαν οι αγοραπωλησίες πίσω από κάτι περίεργες κυπριακές οφσόρ, πώς να βγει η ηγεσία του ΚΚΕ και να πει στον κόσμο ότι πούλησε τις συχνότητες της Αριστεράς στα φυντάνια της Ακροδεξιάς, του Σαμαρά και του Μαρινάκη. Συχνότητες δημόσιες, που τις πήραν δωρεάν πριν από είκοσι χρόνια και τις πούλησαν τώρα έναντι εκατομμυρίων ευρώ, αφού τις καθάρισαν πρώτα από τους εργαζομένους τους.

Ο κ. Κουτσούμπας αποκαλεί τους αντιπάλους του -από τις στήλες της “Καθημερινής” του Αλαφούζου και του Παπαχελά, παρακαλώ- σκυλάκια του καναπέ έναντι των Βρυξελλών και των εν γένει ξένων, ενώ ο ίδιος και το κόμμα του τα πάνε μια χαρά με την εγχώρια εξουσία. Μια χαρά πέρασε από το ΕΣΡ η πώληση των συχνοτήτων που είχε πάρει δωρεάν το ΚΚΕ από το Δημόσιο, μια χαρά σιώπησε το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών, δηλαδή η κυβέρνηση, δηλαδή ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς ειδικά σιώπησε μετά χαράς, μιας και οι συχνότητες της Αριστεράς κατέληξαν στα χέρια των πολιτικών του φίλων.

Ο κ. Κουτσούμπας αποκαλεί τους αντιπάλους του σκυλάκια στον καναπέ των Βρυξελλών, ενώ ο ίδιος και το κόμμα του εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα νομοθετικά δώρα των Βρυξελλών και των εγχώριων εντολοδόχων τους. Το ΚΚΕ – εργοδότης εκμεταλλεύτηκε όσο κανένας άλλος την εργατική νομοθεσία των Μνημονίων σε όλες τις εκδοχές τους. Και στις απολύσεις και στις αποζημιώσεις και στις περικοπές των μισθών και στις ατομικές συμβάσεις.

Διότι στον μάταιο τούτο κόσμο, εκτός από τα σκυλάκια, υπάρχουν και οι γάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *