Νέες δολοφονίες γκανγκστερικού τύπου από το Ισραήλ

παλ 1Άντρες των ειδικών δυνάμεων του ισραηλινού στρατού περικύκλωσαν σήμερα το πρωί στη Χεβρώνα και τελικά σκότωσαν δύο νεαρούς Παλαιστίνιους, τους οποίους το Ισραήλ είχε κατηγορήσει ως κύριους υπόπτους της απαγωγής και δολοφονίας των τριών νεαρών εβραίων εποίκων (παράνομα εγκατεστημένων σε παλαιστινιακά εδάφη) το καλοκαίρι. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε και το πρόσχημα για την 50ήμερη επιδρομή στη Γάζα με τους 2.100 νεκρούς.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του ισραηλινού στρατού σε δήλωσή του ανέφερε ακόμα πως «το ξημέρωμα της Ρος Χασανά, (της εβραϊκής Πρωτοχρονιάς), η επιχείρηση Προστασία του Αδελφού (όπως ονόμασε ο ισραηλινός στρατός τις δολοφονικές επιδρομές του μετά τη δολοφονία των τριών εβραίων εποίκων) έλαβε τέλος. Είχαμε υποσχεθεί στις οικογένειες του Σαέρ, του Φρένκελ και του Γιφρά ότι θα πιάσουμε τους δολοφόνους των παιδιών τους, και σήμερα το πρωί το καταφέραμε».
Η Χαμάς επιβεβαίωσε τη σημερινή διπλή δολοφονία, αναφέροντας ότι οι δολοφονημένοι, Αμάρ Αμπού Εϊσά και Μαρουάν Καουασμέχ, ήταν αφοσιωμένοι αγωνιστές, μέλη των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ Κασάμ. Είναι γνωστό ότι ούτε η Χαμάς ούτε οποιαδήποτε άλλη παλαιστινιακή οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο των τριών εβραίων εποίκων το καλοκαίρι.

Το σιωνιστικό κράτος-τρομοκράτης για μια ακόμη φορά, απαγγέλλει κατηγορίες, “δικάζει” χωρίς δίκη και δολοφονεί εν ψυχρώ ανθρώπους μέσα στον ίδιο τους τον τόπο που το ίδιο έχει καταπατήσει. Ως γνωστόν, η Χεβρώνα βρίσκεται στη Δυτική Όχθη, που υποτίθεται πως ελέγχεται από την Παλαιστινιακή Αρχή…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *