Ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας κάνει σμπαράλια την κυβερνητική προπαγάνδα περί εξόδου απ’ το “τούνελ” (Βίντεο)

anergia21Είναι ελάχιστες οι δημοσιογραφικές φωνές, ειδικά οι τηλεοπτικές που όχι μόνο αντιστέκονται στην προπαγάνδα της συγκυβέρνησης και στην εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει, αλλά με επίσημα στοιχεία τεκμηριώνει την κοινωνική καταστροφή που βιώνει ο λαός μας.

Μια απ’ αυτές τις φωνές είναι και του δημοσιογράφου Δημήτρη Μηλιάκα. Ας δούμε λοιπόν τι λέει ο διεθνής οργανισμός εργασίας σε μια έκθεση που παρουσίασε και την οποία επικαλέστηκε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. (Μιλάμε πάντα για έναν καπιταλιστικό οργανισμό που κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αντιπολιτευτική διάθεση).

Η Ελληνική οικονομία από το 2008 μέχρι σήμερα συρρικνωθεί κατά 25%. Απ΄ την αρχή της κρίσης έχει χαθεί μια στις τέσσερις θέσεις εργασίας, και στο σημαντικότερο το 70% του 1.300.000 ανέργων είναι μακροχρόνια πια άνεργοι.

Να δούμε τώρα που πάμε μ’ αυτές τις συμφωνίες που κάνει η συγκυβέρνηση με τους τοκογλύφους-δανειστές. Ακόμα και αν ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας είναι 2% -όνειρο θερινής νυκτός- θα χρειαστούν 13 χρόνια, δηλαδή το 2027 για να επανέλθει η ελληνική οικονομία για να επανέλθει σε επίπεδα κοντα σ αυτά που υπήρχαν το 2008. Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ακόμα και να υπάρξει αύξηση της απασχόλησεις στο 1,3% που προβλέπει η κυβέρνηση, θα χρειαστούμε για να φτάσουμε στα επίπεδα ανεργίας του 2008 να περιμένουμε μέχρι το 2034!!!

Χρειάζεται κάτι άλλο για να γίνει σμπαράλια η κυβερνητική προπαγάνδα ότι βγαίνουμε απ’ το «τούνελ»;

>

Μία απάντηση στο “Ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας κάνει σμπαράλια την κυβερνητική προπαγάνδα περί εξόδου απ’ το “τούνελ” (Βίντεο)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *