Ο Σύριζα καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία αστυνομικών και Χ.Α

12920276_969550219760831_9071086669470189823_nΑυτό που κατάγγειλε δημόσια ο Πέτρος Κωνσταντίνου μέλος της ΚΕΕΡΦΑ ότι δηλαδή υπήρξε αγαστή συνεργασία για άλλη μια φορά της ναζιστικής συμμορίας με τους μπάτσους για να χτυπηθούν αντιφασίστες στον Πειραιά, το παρακολουθήσαμε και στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.

Αποτελεί μέγιστη υποκρισία δηλαδή η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει –σε ποιον άραγε;– το γεγονός της συνεργασίας των δυνάμεων καταστολής με το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου.

Αντιγράφουμε την ανακοίνωση του Σύριζα:

Η στάση της αστυνομίας θυμίζει προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ – Καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή

Σήμερα, τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ, με επικεφαλής τον υπόδικο Η. Κασιδιάρη, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, όχι μακρυά από τον τόπο δολοφονίας του Π. Φύσσα. Οι βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων αποκαλύπτουν, για άλλη μια φορά, το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης. Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών ενεργειών είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη. Να είναι βέβαιοι οι θιασώτες του νεοναζιστικού μορφώματος ότι η Δημοκρατία δεν τους φοβάται.

Επειδή η στάση των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ, αναμένουμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και πειστικές απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή. Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *