ΚΚΕ(μ-λ)Αποχή από τις ευρωεκλογές

Το ΚΚΕ(μ-λ) διοργανώνει εκδήλωση

την ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΗ 2019  

στις 7.00μ.μ. στην ΚΑΜΑΡΑ,

με θέμα τη θέση της  ΑΠΟΧΗΣ από τις ευρωεκλογές.

·        Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε αποχή από τις ευρωεκλογές. Η Ε.Ε. δεν είναι των λαών, είναι του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών. Να μην επικυρώσουμε με την ψήφο μας τον ιμπεριαλιστικό συνασπισμό που μεθοδεύει την λεηλασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων και το ξεκλήρισμα της αγροτιάς, την ίδια ώρα που δίπλα στις ΗΠΑ σπέρνει πολέμους και ορθώνει φράχτες στα καραβάνια των προσφύγων.

·         Νεολαία και εργαζόμενοι καθημερινά μέσα από εστίες Αντίστασης να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και την ίδια τη ζωή. Προοπτικά το μέτωπο Αντίστασης που οφείλουμε να οικοδομήσουμε στην προοπτική της κοινωνικής απελευθέρωσης αναγκαστικά πρέπει ν’ αναμετρηθεί με ντόπιους και ξένους δυνάστες, με ΝΑΤΟ, ΒΑΣΕΙΣ και Ε.Ε. και να σπάσει τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης.

·         Μια τέτοια προοπτική προϋποθέτει από σήμερα ξεκάθαρη τοποθέτηση για Ε.Ε., ΝΑΤΟ και ιμπεριαλιστική εξάρτηση και υπηρετείται με ΑΠΟΧΗ από τις ευρωεκλογές, που γίνονται γιατί θέλουν να ντύσουν με δημοκρατικό μανδύα τον ιμπεριαλιστικό συνασπισμό των ισχυρών της Ευρώπης, της Μέρκελ και του Μακρόν που είναι εχθροί της εργατικής τάξης και των λαών, εντός και εκτός Ευρώπης.

·         ΕΞΩ ΝΑΤΟ – ΒΑΣΕΙΣ – Ε.Ε.

·         ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

·         ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

Εκδήλωση ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΗ 2019 στις 7.00μ.μ. στην ΚΑΜΑΡΑ

Κ.Ο. Θεσσαλονίκης  του ΚΚΕ (μ-λ)

Μία απάντηση στο “ΚΚΕ(μ-λ)Αποχή από τις ευρωεκλογές”

  1. Η αποχή που συνιστά το ΚΚΕ(μ λ) δεν είναι επιλογή, είναι αντίθετα η απόλυτα καταστροφική απόφαση που δεν αποφέρει τίποτε άλλο, παρά μόνον να εξυπηρετεί και να διευκολύνει έμπρακτα τις επιδιώξεις της Δεξιάς η οποία και επωφελείται απο το αποτέλεσμα αυτού του είδους των ενεργειών. Άλλωστε είναι γνωστό και έχει πληρώσει βαρύτατο τίμημα η Αριστερά απο παρόμοιες ενέργειες στο παρελθόν, κάτι που οφείλουν να γνωρίζουν πολύ καλά οι σύντροφοι του ΚΚΕ(μ λ) και να μαθαίνουν απο αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *