Το επιτελικό κράτος σε ρόλο σεναριογράφου του Δελφιναρίου

Δεν μπορεί να μην αγαπάει ο θεός της κωμωδίας την Ελλάδα, όπως λέει και ο “προφήτης” μας. Τα σκηνικά που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες είναι ιδανικά για να εμπνεύσουν σεναριογράφους του Δελφινάριου, γιατί σοβαρά και με την απλή λογική δεν μπορείς να τα προσεγγίσεις.

Πώς δηλαδή να αντιληφθείς ότι ένα μπουλούκι ασφαλίτες – προβοκάτορες με κουκούλες και σακίδια, έκαναν αισθητή την παρουσία -και τον πιθανολογούμενο ρόλο τους- πίσω από μια διμοιρία των ΜΑΤ χτες στην Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου; Δεν μπορεί ο επιχειρησιακός επικεφαλής τους να μην σκέφτηκε ότι θα βρεθεί ένας πολίτης να τους φωτογραφίσει με το κινητό του τηλέφωνο, και η κυκλοφορία της εικόνας να δημιουργήσει στους καχύποπτους κάποιους συνειρμούς, ότι δηλαδή ανάλογης ποιότητας άτομα βρισκόταν πίσω από το έγκλημα της Μαρφίν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και την απίστευτη ανακοίνωση αυτοθαυμασμού της ΕΥΠ που κάνει αναφορά για «επιτυχία της ΕΥΠ η οποία έχει μια διάσταση που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα και αφορά το σύνολο των δυτικών χωρών». Και αναφέρεται στο φερόμενο γεγονός ότι κάποια “Μαρία Τσάλλα” είναι στην πραγματικότητα η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα και η δρούσε ανεντόπιστη για 5 χρόνια στη χώρα μας, και από τον Γενάρη εγκατέλειψε την Ελλάδα για να επιστρέψει στην χώρα μας,

Αλήθεια αυτό το επιτελικό κράτος δεν ανεβάζει την κωμωδία σε άλλο level;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *