“Νόμιμη” ανηθικότητα από “γαλάζιο” βουλευτή. Για τέσσερα χρόνια δρούσε ως… κοράκι των δανειστών και των τραπεζών.

Αναμενόμενο και δεν προκαλεί καμιά εντύπωση το ότι η αδίστακτη και ανάλγητη κυβέρνηση των “αρίστων” συμπεριλαμβάνει στον κοινοβουλευτικό της λόχο άτομα χωρίς καμιά ενσυναίσθηση, στερούμενα παντελώς ηθικής έχοντας σαν θεό τον Μαμωνά. Δεν διστάζουν μπροστά σε καμιά “νόμιμη” ατιμία αρκεί να αυξήσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Η αποκάλυψη που κάνει σήμερα η εφημερίδα “Δημοκρατία αφορά των βουλευτή Κεφαλλονιάς της Ν΄Δ Παναγή Καππάτο ο οποίος δρούσε για τέσσερα χρόνια ως… κοράκι των δανειστών και των τραπεζών.

Η συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρει το έντυπο αφορά μια νέα απόπειρα πλειστηριασμού κατοικίας από τράπεζα, την οποία εκπροσώπησε και πάλι ο βουλευτής Παναγής Καππάτος. Μια φτωχή γυναίκα, η οποία εργάζεται περιοδικά ως καμαριέρα και η οποία αδυνατούσε αποδεδειγμένα να αποπληρώσει το δάνειό της, προσπαθούσε να σώσει το σπίτι της δικαστικά μέσω του νόμου Κατσέλη. Απέναντί της όμως βρέθηκε ως εκπρόσωπος της τράπεζας ο γαλάζιος βουλευτής, ενώ ήταν εν ενεργεία!

Η νέα υπόθεση χρονολογείται το 2020, δηλαδή έναν χρόνο μετά την εκλογή του κυρίου Καππάτου ως βουλευτή της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης. Στο έγγραφο, μάλιστα, με αριθμό 76/2020 του ειρηνοδικείου Αργοστολίου αναφέρεται με ρητό τρόπο πως «η τράπεζα παρέστη διά του πληρεξούσιου δικηγόρου Παναγή Καππάτου». Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της εφημερίδας, ο βουλευτής και δικηγόρος ακόμα μία φορά έδωσε πραγματική μάχη υπέρ των συμφερόντων των… εργοδοτών του για να μείνει άστεγη μια φτωχή γυναίκα.

Ωστόσο, στη προκειμένη περίπτωση το δικαστήριο τάχθηκε υπέρ του δανειολήπτη, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις του Καππάτου.

Η νέα υπόθεση Καππάτου έρχεται τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη της ίδιας εφημερίδας πως ο βουλευτής το 2021 είχε εκπροσωπήσει fund το οποίο επιχείρησε να αρπάξει την κατοικία ενός χηρεύσαντα συζύγου και πατέρα δύο παιδιών. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως και η πρώτη και η δεύτερη υπόθεση έλαβαν χώρα στην εκλογική του έδρα, την Κεφαλλονιά.

Και συμπληρώνει το δημοσίευμα:

Αδίστακτος

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως μιλάμε για έναν πολιτικό ο οποίος δεν διστάζει από τη μία να διεκδικεί την ψήφο των πολιτών του νησιού του και από την άλλη να εκπροσωπεί τράπεζες που επιχειρούν να πλειστηριάσουν σπίτια.

Το ερώτημα είναι πώς ο ίδιος κατάφερνε επί τέσσερα χρόνια να κρατάει τα στόματα ερμητικά κλειστά και κανένας να μην τολμάει να επερωτά τη νόμιμη αλλά… ανήθικη στάση του. Οποια κι αν είναι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, το μόνο σίγουρο και δεδομένο είναι πως πλέον τα στόματα άνοιξαν και τίποτα αλλά και κανείς δεν μπορεί να διασώσει τον βουλευτή που στον βωμό του χρήματος μετατράπηκε σε κοράκι των δανειστών.

Μπορεί ο «γαλάζιος» βουλευτής με την κάλυψη της κυβέρνησης και την ομερτά που είχε επιβάλει το καθεστώς Μητσοτάκη να ένιωθε απόλυτα ασφαλής για τέσσερα χρόνια, όμως πλέον αυτή η ιδιόμορφη ασυλία τελείωσε και τα ντοκουμέντα της δράσης του μίλησαν. Οσο κι αν η Ν.Δ. επιχειρεί να υποβαθμίσει τις αποκαλύψεις για τη δράση του «γαλάζιου» βουλευτή και όσο κι αν ο ίδιος κρύβεται για να γλιτώσει τον κοινωνικό διασυρμό, τα ντοκουμέντα μιλούνΟφείλουν να μιλήσουν τόσο ο ίδιος όσο και το Μαξίμου που τον καλύπτει.

Μία απάντηση στο ““Νόμιμη” ανηθικότητα από “γαλάζιο” βουλευτή. Για τέσσερα χρόνια δρούσε ως… κοράκι των δανειστών και των τραπεζών.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *