Κάμποση Ακροδεξιά ακόμη

Μπορείς και να το θεωρήσεις αξιοσημείωτο ότι ο Ηλίας Καννέλης προβάλλει ενστάσεις που η Ν.Δ., μαζεύει στις τάξης της τα ορφανά της Χρυσής Αυγής. Αντιγράφουμε από την στήλη του στα σημερινά “Νέα”:

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ έκπληξή μου, την περίοδο μετά τις εκλογές, είναι η παράδοση της αυτοδιοικητικής Πελοποννήσου στο κλίμα Σαμαρά (για να το πω κομψά). Πιθανολογώ ότι έχει τους λόγους του. Αλλά εκείνη η επιλογή τον εκθέτει συνεχώς. Και δεν είμαι σίγουρος αν άξιζε τον κόπο.

Εχω νέα από το είδωλό μου, τον περίφημο δήμαρχο Κάμποσο του Αργους. Μαθαίνω λοιπόν ότι ο επανακάμψας στη ΝΔ απόγονος του Μεγαλέξανδρου έχει ανακοινώσει τη σύμπραξή του με τον Δημήτρη Ιωτηρόπουλο. Ο εν λόγω, που μετεγράφη ως χρυσή εφεδρεία στον συνδυασμό του νυν δημάρχου. Κοσμεί τας εθνικός δέλτους με μεγάλα κατορθώματα. Ως το 2012, μάλιστα, οπότε και διεγράφη, ήταν μέλος και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Φαντάζομαι ότι ο Κάμποσος θα τον έχει καθαγιάσει στα νάματα της δημοκρατικής του παιδείας.

Μαθαίνω ότι ο εν λόγω δεν είναι ο μόνος. Πρόσωπα που ψιλοθαύμασαν στο παρελθόν τον Κασιδιάρη, που έχουν υπάρξει ακροατές του, συνωστίζονται στους κύκλους του δημάρχου – που υπενθυμίζω ότι είχε απομακρυνθεί από τη ΝΔ λόγω δηλώσεών του υπέρ της ακροδεξιάς βίας κατά του Γιάννη Μπουτάρη. Αλλά δεν πειράζει, η Λαμποργκίνι έβαψε με το πορτοκαλί του Αργους ένα από τα μοντέλα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *