Ποιος/οι χρηματοδοτούν το επαγγελματικό επικοινωνιακό επιτελείο του Κασσελάκη;

Καθοδηγούμενος από ένα εμφανώς πολύ επαγγελματικό επιτελείο, «έκαψε» με τη μία ό,τι «σκελετούς» είχε στην ντουλάπα του και θα μπορούσαν να του καταλογίσουν οι ανθυποψήφιοί του (με πιο ακραία την περίπτωση του σεξουαλικού του προσανατολισμού) και πουλώντας ελπίδα και προσδοκία επανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κέρδισε καθαρά τις εκλογές”, γράφει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστου στα “Νέα” σχολιάζοντας την θριαμβευτική επικράτηση του Στ. Κασσελάκη, στη χθεσινή πρώτη μάχη για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αρθρογράφος των “Νέων” παραθέτει μια σειρά γεγονότα, που κατά την άποψή του, αποδεικνύουν ότι ο Κασσελάκης είναι δημιουργός “ενός εξαιρετικά στημένου πολιτικού show” που έφερε σαν αποτέλεσμα “τις καμπάνιες των υπόλοιπων ανθυποψηφίων του να μοιάζουν με αντίστοιχες για την ανάδειξη… διαχειριστή πολυκατοικίας στην Κυψέλη – τόσο φτωχές μπροστά στη δική του!“, και έτσι επικράτησε στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς και δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε τα γραφόμενα Παπαχρήστου, ενός δημοσιολόγου στον οποίο δεν έχουμε καμιά εκτίμηση. Μπαίνει όμως ένα ερώτημα. Επειδή είναι εμφανές ότι και τα βίντεο που αναρτά στο διαδίκτυο αλλά και οι δημόσιες τοποθετήσεις του Κασσελάκη είναι επαγγελματικά σκηνοθετημένες και αν ισχύει ότι ο ίδιος είναι “καθοδηγούμενος από ένα εμφανώς πολύ επαγγελματικό επιτελείο“, ποιος το χρηματοδοτεί αυτό; Ο ίδιος δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει και παρουσιάστηκε ουρανοκατέβατος για να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δαπανώντας χρήματα; Μήπως αυτό το επαγγελματικό επικοινωνιακό επιτελείο του, χρηματοδοτείτε από παράγοντες, του “επιχειρηματικού-μιντιακού-πολιτικού συστήματος που παρεμβαίνουν στη διαδικασία εκλογής της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ” όπως ανέφερε το μέλος της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Τεμπονέρας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *