
O Σταύρος Παπαντωνίου που διατηρεί την στήλη “Θεωρείο” στην Καθημερινή θεωρείτε ένας δημοσιογράφος που διαθέτει έγκυρες πηγές.
Αξίζει, λοιπόν να αναπαράγουμε τα όσα αναφέρει σήμερα και έχουν σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα, με τις πληροφορίες του, ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εκλεγεί από ένα μικρό εκλεκτορικό σώμα που θα αποτελείται από επαγγελματικά στελέχη, αφού το ευρύ κοινό έχει γυρίσει την πλάτη του στο συγκεκριμένο κόμμα και δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή.
Πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην εκλογική αναμέτρηση για ανάδειξη νέου αρχηγού φαίνεται ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Παύλος Πολάκης ο οποίος σε ένα σε ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο πώς μπορεί να συσπειρώσει την εναπομείνασα βάση.
Οπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα το κόμμα Κασσελάκη απευθύνεται στην ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων και όλα δείχνουν ότι “θα υπάρξει ντέρμπι μεταξύ αυτών των δυο κομμάτων”.
Ενδεικτικό της ομαδικής παράκρουσης που υπάρχει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος «εμμέσως πλην σαφώς έχει προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομως ο ίδιος ο βουλευτής όπου σταθεί και όπου βρεθεί ασκεί κριτική στον Κασσελάκη λέγοντας ότι “το παιδί δεν κάνει”».
Κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τον τρόπο που κινούνται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει το δημοσίευμα.

0 Comments