Γράφει ο mitsos175
Συρία: Εκατοντάδες έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής στη γενική επίθεση των Ισλαμοφασιστών που εξοπλίζονται από την Τουρκία στην περιοχή του Χαλεπιού. Οι Ισλαμοφασίστες κατέλαβαν κι άλλους οικισμούς εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή και τον αιφνιδιασμό. Οι Ρώσοι βομβάρδισαν τους συμμάχους των Τούρκων, οι οποίοι τα βρήκαν με τους Αμερικανούς, ενώ ο Συριακός Στρατός συγκεντρώνει δυνάμεις για αντεπίθεση.
Ουκρανία: Οι Ρώσοι συνεχίζουν να προωθούνται σχεδόν σε όλα τα μέτωπα. Το ηλεκτρικό δίκτυο της Ουκρανίας κινδυνεύει με πλήρη κατάρρευση από τα απανωτά Ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα. Παρόλα αυτά η κιλοβατώρα στην Ελλάδα είναι πολύ ακριβότερη από ότι εκεί. Συμπέρασμα: Ο Έλληνας μαυραγορίτης κάνει μεγαλύτερη ζημιά από οποιοδήποτε πύραυλο.
Ελλάδα: Τα τρολ της Αμερικανικής πρεσβείας και της ΝΔ λένε να δοθούν πυρηνικά στους Ουκρανούς! Τι μπορεί να πάει στραβά; Να ρίξουν ένα στη Μόσχα ή στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ και μετά οι Ρώσοι να εξαφανίσουν όχι μόνο την Ουκρανία, αλλά και τις χώρες του ΝΑΤΟ, που θα θεωρήσουν υπεύθυνες; Πως θα αφανιστούμε κι εμείς; Δεδομένου όμως πως οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν ενός πυρηνικού πολέμου, μπορεί να επιβιώσουν και οι σιχαμένοι μετακλητοί της ΝΔ.
Θα δώσουμε τους S-300 στην Αρμενία. Η Ρωσία λέει πως θέλουμε την άδειά της. Ανήκουμε όμως στην Άγρια Δύση κι έχουμε, όχι την άδεια, αλλά την εντολή του ζόμπι του Λευκού Οίκο, Τζον Μπάιντεν. Αυτόν που ο ρεπουμπλικάνος Κασσελάκης βοήθησε να βγει, για να διαλύσει το «Δημοκρατικό» κόμμα. Το ίδιο έκανε και στο ΣΥΡΙΖ«Α» επίσης με μεγάλη επιτυχία.
Στην ίδια χώρα η δικαστική εξουσία αποδίδει αδικία με τη σέσουλα ενώ δικαιοσύνη με το σταγονόμετρο, εφόσον φυσικά δεν κινδυνεύουν τα κομματόσκυλα. Μόλις 5 παιδεραστές από τους 200 και πλέον βιαστές της ανήλικης στον Κολωνό έχουν πάει φυλακή. Τα ονόματα δε θα τα μάθουμε ποτέ.
Αντίθετα, αν περάσεις με κόκκινο, εκτός από το πρόστιμο θα δεις και τη διαπόμπευση σου από τους ΑΡΔ. Καλύτερα (για τους δικαστές) κάποιο κάθαρμα να βιάσει παιδί, παρά να παραβιάσει τον ερυθρό σηματοδότη! Φυσικά το χειρότερο είναι να είσαι Αναρχικός και να πιάσεις πλαστική σακούλα. Στο εξής οι σύντροφοι θα πετάνε τα σκουπίδια με ταγάρια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεθεί το αποτύπωμά σου.
Αλβανία: Η 28η Νοεμβρίου 1912 είναι η μέρα ανεξαρτησίας της Αλβανίας. Οι Αλβανοί στην Ελλάδα τόλμησαν να σηκώσουν Αλβανικές σημαίες. Οι ντόπιοι φασίστες άφρισαν από τη λύσσα τους. Όταν γίνονται αντίστοιχες εκδηλώσεις την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου από Έλληνες στο εξωτερικό, εκεί δεν είναι εθνικιστές, αλλά ομογενείς που τηρούν τις παραδόσεις και δεν ξέχασαν την καταγωγή τους. Την οποία πολλοί απ’ αυτούς θυμούνται όποτε τους συμφέρει.
Λοιπός κόσμος: Πόλεμοι, πείνα, φτώχεια, προσφυγιά. Η ανθρωπότητα τον 21ο πρώτο αιώνα βαδίζει, ή μάλλον παραπατά, προς το γκρεμό. Ελπίζουμε να στρίψει έγκαιρα.
Αφήστε μια απάντηση