Παρουσίαση βιβλίου στο ΠΟΕΤΑ

Του Τάσου Κατσαρού

Αυτή τη Δευτέρα στις 7:30 στο ΠΟΕΤΑ γίνεται η παρουσίαση του βιβλίου του Αναστάση Γκίκα που αφορά το παλαιστινιακό ζήτημα. Στο βιβλίο μέσα γίνεται μια εμπεριστατωμένη αναφορά στην ιστορία του αντάρτη παλαιστινιακού λαού, που κοντά έναν αιώνα αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και ελευθερία!

Το συγκεκριμένο βιβλίο ειδικά στις μέρες μας έχει μια ιδιαίτερη αξία, αν παρακολουθήσει κανείς την προσπάθεια διαμελισμού και διάλυσης της Συρίας από ιμπεριαλιστικές και περιφερειακές εκεί χώρες, που λεηλατούν ανεμπόδιστα και απροκάλυπτα αυτήν την ανυπεράσπιστη χώρα.

Νέα δεινά κατοχής και προσφυγιάς περιμένουν τον πληθυσμό της Συρίας, που δοκιμάζεται για περισσότερο από δέκα χρόνια εμφυλίου πολέμου και ξένων επεμβάσεων. Aggelos SalonitisΧΑΡΑ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ@ Giorgos Papachristos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *