Πηγή: Χρίστος Αβραμίδης – “Χ”
Απίστευτο: Η Ομάδα Αλήθειας διώκει πολιτικούς αντιπάλους της ΝΔ μέσω δικηγόρου-συνεργάτη του κυβερνητικού εκπροσώπου; Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Ομάδα Αλήθειας έστειλε εξώδικα σε πολιτικούς αντιπάλους, όπως ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Τα εξώδικα υπογράφει ο δικηγόρος Ηλίας Σιδέρης.
Στο βιογραφικό του Παύλου Μαρινάκη βλέπουμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι συνιδρυτής της εταιρείας που βρίσκουμε στο vriskogr ως “Beyond Law, Μαρινάκης, Σιδέρης και συνεργάτες” στην οποία με βάση τις πληροφορίες που ο ίδιος κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει ανεβάσει στο Linkedin, συμμετέχει μέχρι σήμερα. Η εταιρεία έχει διεύθυνση Αμερικής 23. Όμως Αμερικής 23 είναι και η διεύθυνση του Ηλία Σιδέρη, όπως είναι δηλωμένη στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών.
Μάλιστα σαν να μην έφταναν οι ροές κρατικού χρήματος που ήδη έχουμε δει, βλέπουμε πως ο εκλεκτός δικηγόρος της Ομάδας Αλήθειας, Ηλιας Σιδέρης κάθισε επι Νέας Δημοκρατίας στην παχυλά αμοιβόμενη καρέκλα του Διευθυντή και Νομικού Συμβούλου στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού (2019-2021). Πολύ σοβαρά ερωτήματα γεννιούνται μετά από αυτήν την κίνηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει ακόμα κοινή εταιρεία με τον δικηγόρο της Ομάδας Αλήθειας; Είναι ακόμα συνεργάτες;
Αφήστε μια απάντηση